Vcera sme boli pozriet tento: http://smart-fortwo.autobazar.eu/08-cdi ... 44537.html
Cena isto premrstena, ale je tam slusny priestor na jednanie.
Plusy: s ohladom na kilometre najkrajsi interier co som videl, kozena saltpaka, drziak na pohar (neviem ziaden zohnat uz rok a som na ne zatazeny
Minusy (tu prosim poradit alebo ohodnotit skody a ich opravu): vybava pure; z motora tecie olej - pohlad zozadu, suciastka napravo od malej striebornej krabicky je cela od oleja a dalej sa tam zbiera, inak je cisty - pri pohlade zhora som miesto uniku nenasiel; vyfuk dost tancoval - neviem ci to mohlo byt studenym motorom; vsetky kolesa na vyhodenie - disky v strasnom stave a gumy s prasklinami cca 0,5 cm; strecha vyzera ako jasterica raz za kvartal; antenka je ohnuta a na konci odkusnuta; kryt nadrze je vyblednuty skoro do biela; vnutri packa svetiel modra - teda menena zo starsieho; najzakladnejsie radio vobec.
Kedze mame doma kopec dielov tak to vnimam ako skusny zaklad na doskladanie. Otazkou pre mna je co je realne hodny v danom stave a co moze byt s motorm/ kolko cca by mohla vyjst oprava?