Jindrichu, myslis to dobre a mas samoze pravdu, ale .. jednak jsem se to jeste nenaucil, druhak uz jsem to mel zvednute za pravy bok vzadu, a tretak tam mam tazny, a na blatniku vepredu dole zatuhly sroub se strhlou (debilni) hvezdickou. Nechapu proc jsem myslel, ze to jsou dokonaly srouby, kdyz je dira tak melka, debilove inzenyri od MB, za trest bych je to nechal zarezly povolovat 24h denne az do uplnyho zblbnuti

.
Ale budu se to muset to spousteni nejak naucit, jinak u toho priste zesilim, neumim si predstavit kdyby se mi vysral starter, sileny .. to byl fakt genialni napad zaplechovat z vrchu cely motor a nechat dekl jen na doliti oleje a vymenu vzduchovyho filtru.
No dal jsem na tento "zaruceny" navod :
http://www.fq101.co.uk/how-to-guides/fo ... hange.html
Jenze to je navod na 75 A, na CDI je 85A a neda se s nim nijak otocit dokud neodpojis ty tlusty draty vzadu, na tech to devka visi do posledni chvile.
Jo, je to BOSCH altik a vedou tam dva tlusty draty na + a pak pul-ovalny konektor se dvema dratama.
Ted to zase musim nejak slozit (opacnym silenym stylem), pak teprv sundat levy podbeh, prerezat nejak (platkem) zarezly sroub, abych neznicil blatnicek a pak muzu uvazovat co a jak dal.
Porad ale nechapu ze to neindikuje zavadu kdyz je zarezly a netoci se (mimochodem uz neni).
Podle me prijde vubec nejake varovani pozde, az vyleti teplota vlivem netoceni se vodni pumpy (spolecny remen).