vidim to u sestrenky. mela notebook, stary, spatne napajeni, tak sem ji v dobre vire prodal jiny, ktery nebyl krasny, ale zase mel slusny displej i vybavu ... jenomze na nem hledala chyby jenom proto, ze se ji nelibil. delala vsecko proto, aby mela jiny. pritom predtim ten notebook fungoval bezvadne a byl koupeny jako rok stary a podle registru pouzity asi 3x. ... . s mobilem vydrzela dlouho, ale jenom proto, ze byl pekny, maly, cerveno-cerny. ted uz ma placaty dotykovy, ale je ji vcelku jedno, co umi a co je v nem. dulezite je, ze je krasny zlato-hnedy. ve sve podstate ho snad ani jinak nez na zakladni veci nepouziva.
to jo, ja to chapu, ze pri koupi nic nepoznas. to poznas po prvnim tsici, dvou kilometrech. proto rikam koupit levne pred go a nechat si ji udelat.
jindrichu, mas pravdu, ze ne pri 100tis. ale ty poznas kdy je ktery motor potreba dat na go, kdyz ho vidis v bazaru nebo u prodejce? a barbie pise, ze nema penize navic. takze ma koupit auto za 2000 a kdyz zjisti, ze ji zere olej, tak co bude delat? auto oprasovat v garazi treba rok nez zase nasetri? proto ji s jbc a winterwolfem radime co a jak, aby se tomu vyhla jak jen to jde a minimalizovala riziko, ze koupi takove auto, co ji bude stat dalsi a nemale penize