Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zdravím všechny.
Taky máte problém s tím, že Smartík není právoplatným účastníkem silničního provozu? Tedy v Praze rozhodně není. Ta touha předjet mě jakkoliv i když jedu víc, než je v daném místě povolená maximální rychlost. Ta snaha nacpat se přede mě z vedlejší, hlavně nejet potupně za mnou... Dnes a denně brzdím, abych zabránil střetu s mamlasem, pro kterého Smart = bude zdržovat.
Tak jsem se vámi chtěl poradit, zda nemáte zkušenosti s nějakým hlasitým klaksonem - nemusí být nejhlasitější, stačí mi, když dotyčnému vystříknou ho*na límcem, jak se lekne
Muj kamarad mel tohle a kdyz "zatroubil" skakali i chodci z vozovky zpatky na chodniky, se tim bavil ..
On kazdy ma v podvedomi, ze salina jede v glajzach a neuhne, a tak to ma ucinek jako hrom:).
Pak uz jen sokova vlna z vlaku je vyleci nadobro, to tam je taky ))) .. https://www.youtube.com/watch?v=q4c7bhP4GOg
Smart ForTwo Cabrio Pulse 2003 / 0.7 l / 45kW / 21.1.2015 - 107100 km - 5,3l/100km / NAT_ Smart ForTwo Cabrio Passion 2001 / 0.8 l / 30kW / 26.4.2016 - 106400 km - 4,4l/100km / DIESEL_
Díky za tipy! Ten STEBEL TM80/2 vypadá slušně. Přiznám se, že ani nevím, kde přesně klakson v MC01 je - vejde se tam toto? A pokud ano, vystačí stávající elektroinstalace, nebo budu muset natahovat kabely?
Klakson je někde pod čumákem, takže čumák zřejmě bude muset dolů. Pod čumákem je místa dost, určitě se tam vhodný prostor najde. Samozřejmě, je potřeba najít takové místo, aby zvuk mohl volně vycházet ven. Zároveň by nemělo "pršet" (voda od aut vpředu apod) přímo do toho zvukovodu. Řešení je natočit ústí šikmo proti zemi, aby se zvuk odrážel od silnice.
Klakson je asi spínaný přímo kontaktem volantu, dva klaksony by mohla být pro ty kontakty moc velká zátěž. Bude lepší dát dopředu ke klaksonům spínací relé. Jenže nemám nastudováno, jaký pól páčka spíná. Někdy jde do klaksonu stálé (+) a páčkou se spíná (-). Někdy je to obráceně. Podle toho, co tam vpředu je, nebo není, bude záležet, jestli bude potřeba jeden drát natáhnout, nebo nikoliv. Podívám se na to a dám vědět.
Každopádně, pokud přemluvíš švagra, aby se Ti zastavil na 5. květnu, tak nejlevněji ty klaksony seženeš tam, odkud jsi měl elektroniku oken ve dveřích. Viz. PM.
Naposledy upravil(a) JBC dne pon 16 kvě 2016, 22:09, celkem upraveno 1 x.
Děkujeme xLukášovi za odkaz, ušetřil nám spoustu času případně promarněného hledáním a laborováním. NÁM, protože jsem si ta troubítka objednal taky, když už na ně přišla řeč. Ale mám obavu, že to stejně bude málo.
Voe, jak víš, o čem přemýšlím? Ale nejdřív si s nima zkusím zatroubit jen tak, u baterie a podle toho se budu rozhodovat, co dál - jestli jich dát osm, nebo tak nějak ...
JBC píše:Voe, jak víš, o čem přemýšlím? Ale nejdřív si s nima zkusím zatroubit jen tak, u baterie a podle toho se budu rozhodovat, co dál - jestli jich dát osm, nebo tak nějak ...
Tak jsem to vyzvedl a jen tak na stole vyzkoušel. Troubí to hezky, příjemný dvojzvuk. Hned objednám další. A podle toho, jak budou troubit dva páry, buď to dám do jednoho auta, nebo do dvou.
Odkaz na video máš v mém komentu ze: sob kvě 14, 2016 1:08 pm
Já ho nemám čím natočit. Kameru jsem nechal dětem a mému postaršímu telefonu videa moc nejdou.