Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tak nedělní pokus o výměnu skončil naprostým fiaskem
Přehlédl jsem příspěvek xlukase a sundal celý čumák. Následně jsem dvě hodiny marně klakson hledal, dokud nezačalo pršet a nesetmělo se. Pak jsem si teprve všiml té xlukasovi zmínky o tom, že se na to musí odspodu, sundáním krytu pod autem.
Mno, tak zase jindy. Dotaz pro ty, co to dělali: je šance to udělat bez rampy? Těžko, co?
O jedný rampě bych v Jablonci věděl. Dokonce od ní mám klíče. Akorát musíme s Hobojem vyzkoušet, jestli není na Smarta moc široká.
Telefonní číslo jsem Ti onehdá poslal. Mohli bysme Ti do toho s Hobojem kecat! A to se vyplatí, ne?
Mě spíš napadlo, že až to budu dělat, tak stejně sundám čumák a nastrkám to někam za chladič nebo tak nějak, aby to troubíkovalo rovnou dopředu a ne do země.
mugwai59 píše:A nenapadlo Te zatroubit si odkud to huci ?
Jasně, že napadlo. Zkoušeli jsme to 3 lidi, ale to je nereálný, lokalizovat to v tak malém autě po sluchu. Jdeš doleva, zní to zleva. Jdeš doprava, zní o zprava... Pak už tě bolí hlava a sousedi hází cihly, abys víc netroubil Tudy cesta fakt nevede.
JBC píše:Mě spíš napadlo, že až to budu dělat, tak stejně sundám čumák a nastrkám to někam za chladič nebo tak nějak, aby to troubíkovalo rovnou dopředu a ne do země.
Přesně tak. Prdím na rampu a až se zase dostanu se Smartíkem do Jablonce, tak natáhnu nový kabely, udělám nový spínač a nechám si originální chrastítko a ty nové nacpu někam do čumáku.
tomasmedek píše: - když koupím nějaké zátěžové tlačítko, obejdu se v zapojení bez relé?
Ano, když budeš troubit jen tím tlačítkem, tak relé nepotřebuješ. Mrkni na krabičku, kolik tam píšou ampér a podle toho kupuj to tlačítko. Nezapomeň, že bys na přívodu k tomu všemu měl mít pojistku (20 A) a myslím, že průřez drátu chtějí 2,5 mm2.
Ten držáček na pojistku mi docela hezkej prodala Čejková.
Já sem tam nacpal tuto vi z url a parádně se tam vešla. Přišrouboval sem ji zespodu k boku kastlíku pro AKB, tak aby směřovala dopředu.
Zvuk jak tyrák no spíš tyráček