Pádla - som pohodlný a ťukať ukazovákom a nechať auto podraďovať je z môjho hladiska najednoduchšia možnosť (a z pohľadu spotreby o kúsok lepšia ako super "automat"). To že sa točia s volantom je na figu, ale Mercedes to tak proste robí, od najnižšej triedy až po SLS AMG, sila zvyku. Keby som striedal auto s Gallardom, tak mi to asi vadí, ale takto som si zvykol
Tempomat - som nižší, šak sme sa videli už pár krát, nohy si dám bližšie k sebe a ide sa, tak ako u teba pri F2
Tykadlá - absolútne nesúhlas - exaktná teplota je super a turbo tak ako napísal Tom (akože oželel by som ho, ale sú jedine pokope, takže lepšie ich proste mať ako nie).
A s tými Daylights to nie je tak úplne pravda, Marko by ti vedel povedať ako sa to ani na niekoľko krát nepodarilo rozbehať
Nejde mi o to sa doťahovať ani nič, ale úmerne výbave sú v tých autách minimálne cenové rozdiely a nebavíme sa o Peugeote, aby tam nejaký kus výbavy vyslovene nechcel mať kvôli tomu, že by bol kurvítko (možno senzor na čelnom skle, predraží prípadnú výmenu). Čiže čím viac výbavy, tým lepšie a stále to bude za +/- rovnaké prachy.