Nu a jak jsem v záhlaví napsal českému klubu chybí „ voda živá“ to proto, že z nějakého mně neznámého důvodu se těchto setkání nezúčastňuje vedení SmartAutoklubu. Ačkoliv to do srazu v Lednici bylo, řekl bych, i normou. Nejde o to mermomocí něco organizovat, ale někdy mezi účastníky akce prostě jenom tak přijít pobavit se a svou přítomností dát vědět členům klubu, že nejde o Nicky na stránkách klubu ale o
Ano přál bych si restart českého klubu odstranit překážky jsou li ještě nějaké to nevím, uvolnit cestu a dovolit „vodě živé“ znovu přitéci. A to tím, že na klubové společenské scéně vás Dyku 77 a Kimby znovu přivítáme. Třeba již letos v buchlovských lesích na Moravě. Kimby jestli zavítáte do tohoto tématu „řízněte do toho“ a ujměte se spolu s Dykem reprezentační úlohy kteráž vám jako vlastníkům internetové domény, ale nejenom kvůli tomu, přináleží. Přece jako slovenský klub SmartCars club má své vedení a je na klubové scéně vidět tak přece český SmartAutoclub má vás.
Byl by to dobrý počin stále máte mnoho přátel z počátků klubu a podporovatelů posbíraných v průběhu let. Myslím si, že byste mnoha členům klubu udělali svou přítomností radost. A přece různým činnostem klubu a to již z principu dennodenního chodu klubu se můžete věnovat celá léta. Je to přece vcelku dobrý „koníček“ stále se něco děje, i když někdy může scházet čas. Ale přesto pěstujte si ho jako určitou součást vašeho životního stylu a berte i jako zábavu. A to po celá léta jste přece stále mladí! Do těchto řádků jsem záměrně nevsouval řeč o rodině a zaměstnání s tím se musí každý prát v průběhu života sám, a když jsou dva jde to snáze. Tady přeji jen vše dobré.
Tak ano je to můj názor a vypsal jsem ho na tyto stránky klubu jsem si vědom i toho, že nemusí být přijat kladně. Ale to by bylo malicherné v žádném případě nechci a to nemám v úmyslu téma tlačit tam, kde by působilo rozmrzelost. Ačkoliv že?? Ale pořád jsem na vaší straně Dyku ten Tebou založený klub mě docela bavil, byl to zatraceně pro majitele Smartů hlavně zprvopočátku fakt – dobrý počin. Tak pokračujte, když začalo běžet to další desetiletí klubu jako by to všechno začalo znovu! Zkušenosti oproti prvopočátku již jsou a zkazit se nic nedá. Zdravím vás oba -Ivo