Víc na mobilu nenajdu
Koupě Smart Roadster
- Winterwolf
- Site Admin
Re: Koupě Smart Roadster
Ani ne 100 000km a tak brutálně ošoupaná řadička i když má pádla a čudlíky omačkané až hamba. Palubka propálená od cigaret....
Víc na mobilu nenajdu
Víc na mobilu nenajdu
Lukáš
Z fotky poznám akorát to, že mu chybí popelník + jedno něco pod popelníkem. Nechápu, jak se taková věc může ztratit!
Taky mu chyběj mlhoffky, přestože jsou v inzerátu psaný. Nebo takhle - nevidím tlačítko na mlhovky v kabině a na čumáku mi připadá, že vidím záslepky a ne parabolky.
Hele, má rozdílný přední blinkry (skupinový svítilny - blinkr, obrysovka, mlhovka) - každá je jiná. Ale třeba do tý jedný jen zatejkalo.
A taky se mi u Roadsterů děsně nelíbí odřený tlačítko ovládání okna u řidiče.
Kdybych mohl soudit podle sebe, tak auto bez klimy a s koženejma sedadlama bych nechtěl.
Taky mu chyběj mlhoffky, přestože jsou v inzerátu psaný. Nebo takhle - nevidím tlačítko na mlhovky v kabině a na čumáku mi připadá, že vidím záslepky a ne parabolky.
Hele, má rozdílný přední blinkry (skupinový svítilny - blinkr, obrysovka, mlhovka) - každá je jiná. Ale třeba do tý jedný jen zatejkalo.
A taky se mi u Roadsterů děsně nelíbí odřený tlačítko ovládání okna u řidiče.
Kdybych mohl soudit podle sebe, tak auto bez klimy a s koženejma sedadlama bych nechtěl.
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
Dnes jsme to viděli, je to... no taková pastička, interiér propálený od cigaret snad na dvaceti místech, střecha prodřená a špatně se zavírá, motor umytý wapkou a přes to mastný, tekl z toho "fridex", zadní světla lepený a každý jiný, přední spodní světla taky nejsou stejný.
Prostě kam se člověk podívá tam něco je.
Prostě kam se člověk podívá tam něco je.
ForTwo 451 MHD, r.v.2010, 160.000km, 52kW, benzin/LPG (Solaris), VIN: WME451380xxxxxxxx