Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
No ono to nebude jen to tlačítko Jestli se mi to povede tak to bude napojené na obě okna a dojezdovou jednotku a okna se budou spouštět a zvedat automaticky a když se hodně zadaří tak 3 tlačítko na ovladači bude taky sloužit ke spouštění nebo zvedáno to si musím ještě pořádně rozmyslet
Jo, to si rozmysli. Stejně to nedomyslíš do konce a na něco zapomeneš. Mám okna zapojená mimo klíček, s dojezdovými jednotkami a se zapojením, že když zamknu auto, okna se zavřou - často se mi stávalo, že jsem zastavil, vylez, zabouch a zamkl a teprve potom jsem si uvědomil, že zůstalo otevřené okno. Takže odemknout, zastrčit ... Proto jsem udělal to samozavíraní. A? Když bych chtěl zamknout auto a okna nechat pootevřená na škvíru (kvůli větrání v hicu), tak to prostě nejde! Prostě nejde. Tak mě pro změnu zase se.e tohle.
Mě jde hlavně o to jestli víc využiju stahnutí oken než dojdu k autu a pak stejně blbnu se střechou a nebo jejich zavření když někam dojedu a blbnu se střechou
Koupeno na Ebay.uk s celým tunelem a hlavně i s ustřiženým kouskem kabelu ke spínači za 24Ł ( 720,- CZK) i s poštou do práce
PS: od 04-10/08 budu mít na prodej tunel okolo řadící páky Možné použít i na coupe protože budou záslepky z obou stran