Nejdou sterace roadster
Re: Nejdou sterace roadster
A ještě zkus ... někde, kde je ticho, zapnout zapalko, dát třeba cyklovač stěračů (páčka dolů)(nesmějte se, ještě nikdy nestíral, tak to nemusí vědět) a s hlavou u plynového pedálu poslouchat, jestli čas od času v SAM cvakne relé. Nebo při zapnutí a vypnutí na plný chod. Potom by to nebylo v páčce a vedení k ní, bylo by to pouze od SAM ke stěračům.
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
-
PavelFrenk
Pojistky jsem kontroloval pohledem pres baterku a ty, ktery jsem nevidel, jsem vyndal. Jinak jsem si nasel, ktera pojistka ma byt na stetace ( č.2) a tu jsem pro jistotu dal novou.
Zkusim jeste jak mi radi jbc zkontrolovat konektory na SAMU a jinak to davam do servisu.
Diky
Zkusim jeste jak mi radi jbc zkontrolovat konektory na SAMU a jinak to davam do servisu.
Diky
Naposledy upravil(a) PavelFrenk dne úte 04 črc 2017, 09:47, celkem upraveno 1 x.
Roadster coupe B. 
-
PavelFrenk
- Winterwolf
- Site Admin
Jestli přijdeš an to jak se u roadsteru vyndavá páčka tak se můžem domluvit, že bych se stavil a vymontujeme tu mojí a dáme jí do tvého jestli je to v páčce
Předpokládám,že F2 a Roadster mají páčky shodné 
Lukáš
Tvarem a rozměrem jsou stejné, respektive R a F2 cabrio jsou úplně stejné. F2 coupé se liší tím, že má ještě polohu dopředu/dozadu na zapínání zadního stěrače.
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
-
PavelFrenk
před chvilkou jsem to zkusil a nic jsem neslyšelJBC píše:A ještě zkus ... někde, kde je ticho, zapnout zapalko, dát třeba cyklovač stěračů (páčka dolů)(nesmějte se, ještě nikdy nestíral, tak to nemusí vědět) a s hlavou u plynového pedálu poslouchat, jestli čas od času v SAM cvakne relé. Nebo při zapnutí a vypnutí na plný chod. Potom by to nebylo v páčce a vedení k ní, bylo by to pouze od SAM ke stěračům.
Roadster coupe B. 
-
PavelFrenk
frajerská nabídka, dík moc !! Ale zatím jsem ani nenašel doma tak malou úplně piďi hvezdičku, která drží ten plast pod volantemWinterwolf píše:Jestli přijdeš an to jak se u roadsteru vyndavá páčka tak se můžem domluvit, že bych se stavil a vymontujeme tu mojí a dáme jí do tvého jestli je to v páčcePředpokládám,že F2 a Roadster mají páčky shodné
Roadster coupe B. 
- Winterwolf
- Site Admin
-
PavelFrenk
-
PavelFrenk
Tak uz vim pricinu !!!
Potrebuju novy moturek kesteračům
Prosiiiiiiiim ma ho nekdo V Praze ?????
Potrebuji rychleeee
Dekujiiiiii moooooc pripadnym nabidkam
Potrebuju novy moturek kesteračům
Prosiiiiiiiim ma ho nekdo V Praze ?????
Potrebuji rychleeee
Dekujiiiiii moooooc pripadnym nabidkam
Roadster coupe B. 
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Koukni klidne na sbazar. Nedavno jsem se dival, ze dost lidi vozi vraky Smartu a prodavaji je na dily.
-
PavelFrenk
Koupil jsem za 1500 jeste ten tyz den komplet sterace, sterace fungujou, moturek byl plny vody a prej mi oddelal nejaky soucastky v ridici jednotce, oprava stala 5200.- plus mi pan zkontroloval SAM, jestli tam neni nejaky spatny kontakt.Delal mi to p.Červenka, určite velmi šikovny človek, flexibilni vsechno v poho, jen mi to přislo dost drahy ta oprava, pry drahy součastky, tak nevim no. Hlavne ze mi to rychle opravil.
Jo kdyby nekdo chtel tak mam za 500,- super funkčni táhla
Takže kapitola stěrače u mě vyřešená

Jo kdyby nekdo chtel tak mam za 500,- super funkčni táhla
Takže kapitola stěrače u mě vyřešená
Naposledy upravil(a) PavelFrenk dne úte 22 srp 2017, 23:02, celkem upraveno 1 x.
Roadster coupe B. 
V řídící jednotce stěračů? Nebo v SAM?
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
-
PavelFrenk
Oddělal nějaké součástky ... Motor stěračů je za pojistkou, kdyby byl proud na hranici, kdy pojistka neshoří, ale nadměrně to zatěžuje relé, tak odejde to relé. Nevidím důvod, aby v SAM odešla nějaká další součástka.
Pravda, to relé by mohlo stát tak 100,- Kč, maximálně 500,- Kč a může dát práci sehnat stejné rozmístění nožiček, protože je to zaletovaný v desce, ale 5.200,- za takovou opravu - to se pán pěkně napakoval.
Pravda, to relé by mohlo stát tak 100,- Kč, maximálně 500,- Kč a může dát práci sehnat stejné rozmístění nožiček, protože je to zaletovaný v desce, ale 5.200,- za takovou opravu - to se pán pěkně napakoval.
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7