Autofolie (karoserie)
Tak to mám hotový. Nebyl sem si jistej, jestli to nebude vypadat komicky, ale výsledek je výbornej. Na fotce zevnitř je vidět původní barva rámu a plastů.
btw, někde sem tu viděl diskuzi na téma barvy auta s tim, že dotyčný "šlapal" po matnejch odstínech, jako snaze o to, udělat z hovna zlato (přeneseně řečeno). osobně si myslim, aniž bych chtěl vyvolávat flame, bo o tom jakkoli diskutovat, že konkrétně smart vnímám jako auto, na který se dá navěsit cokoli a nikdy to nebude vyloženě blbý, poňáč jakmile to přesáhne určitou estetickou mez, tak to vypadá jako recese. tohle s jinym autem udělat nejde. je to taky přesně ten důvod, proč smart nevypadá blbě mezi vyloženě drahejma autama.

btw, někde sem tu viděl diskuzi na téma barvy auta s tim, že dotyčný "šlapal" po matnejch odstínech, jako snaze o to, udělat z hovna zlato (přeneseně řečeno). osobně si myslim, aniž bych chtěl vyvolávat flame, bo o tom jakkoli diskutovat, že konkrétně smart vnímám jako auto, na který se dá navěsit cokoli a nikdy to nebude vyloženě blbý, poňáč jakmile to přesáhne určitou estetickou mez, tak to vypadá jako recese. tohle s jinym autem udělat nejde. je to taky přesně ten důvod, proč smart nevypadá blbě mezi vyloženě drahejma autama.
2012 Fortwo / benzin
Dělal to http://www.wrapstyle.com/. Cena byla tušim 13,5k bez DPH, někde mám fakturu, ale pletu se maximálně v řádech stovek.
2012 Fortwo / benzin
- Winterwolf
- Site Admin
jerome upřímně řečeno sem z diskuze kolem ceny v týhle firmě byl poměrně rozpačitej. do telefonu mi bylo řečeno "něco kolem dvanácti tisíc s daní" s tim, že se to upřesní jakmile se na auto podívaj. když sem tam přijel, tak to bylo patnáct tisíc bez daně. po dotazu, kde přesně vzniknul rozdíl šest tisíc mi bylo vysvětleno, že to je komplikovaností tvarů karoserie.
přesně tenhle přístup maj autobazary a já sem na to vyloženě háklivej. každopádně sme se nakonec domluvili na těch 13,5 bez daně, což mi teda upřímně levný nepříde, ale mám to proti baráku a uhádal sem slevu do myčky na starýho smarta o 50% tamtéž, tak sem jim to tam nechal.
abych byl úplně spravedlivej, tak mi "zadarmo" vyřezali asi tak patnáct verzí batmana na čumák, bez keců a ochotně.
přesně tenhle přístup maj autobazary a já sem na to vyloženě háklivej. každopádně sme se nakonec domluvili na těch 13,5 bez daně, což mi teda upřímně levný nepříde, ale mám to proti baráku a uhádal sem slevu do myčky na starýho smarta o 50% tamtéž, tak sem jim to tam nechal.
abych byl úplně spravedlivej, tak mi "zadarmo" vyřezali asi tak patnáct verzí batmana na čumák, bez keců a ochotně.
2012 Fortwo / benzin
- sultana
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autofolie (karoserie)
Kdyby se snad chtěl někdo poradit,tak SZ no problem
Smart Fortwo 450 ScotchGreen+TwisterYellow+Alu Spikeline/Sportline+stainless grill+double-pipe+knight rider
http://sultana.rajce.idnes.cz/Sultana_PROMO/
Smart Fortwo 450 Midnight Blue/Raspberry Fizz+Starline
VW Golf R-line, 2.8 V6, Wolfsburg Edition
VW Touran, 1.6TDi, B&W AtrDeco Graffiti
http://sultana.rajce.idnes.cz/Sultana_PROMO/
Smart Fortwo 450 Midnight Blue/Raspberry Fizz+Starline
VW Golf R-line, 2.8 V6, Wolfsburg Edition
VW Touran, 1.6TDi, B&W AtrDeco Graffiti