Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
No abych pravdu řekl, tak je tady ta sledovanost hodně nízká, všichni jsou na tom podělaném Facebooku, kde se nedá nic dohledat... no škoda opotřebovávat klávesnici, ale všichni si myslí, že jsou in..!
Tak to ne Petře, já už takového krasavce mám, a mladšího, ale ty by jsi ho mohl vyměnit, protože je určitě hezčí, jako ten tvůj! A bace by to auto bylo k ničemu, protože se do toho vejde tak maximálně jedna basa piva, a zbytek nákupu by nebyl kam dát, ale hlavně jezdit s takovým krasavcem na nákup...?! K tomu to auto není předurčené! No a co by tomu řekli sousedi (hlavně sousedka), čtvrté nové auto!? !!
Tenhle je hezčí než ten můj akorát tak na fotce, protože ta fotka je barevně zkreslená a červená je červenější, než ve skutečnosti. Když ji vidíš na živo, tak zdaleka není tak hezká, jako na fotce. Moje černá je fakt černá i za bílýho dne.
Ty snad začínáš žárlit, že mám hezčí auto, jako ty... Ta červená je tak červená, až z toho přechází zrak, a jak jsem tě tak viděl v tom mém červeném autě jet v Německu, tak ti to moc slušelo! A jestli jsi zapomněl, jak takový červený Roadster vypadá, tak se s ním k tobě přijedu podívat, aby jsi viděl, jak je to krásná barva! Navíc se s tebou musím ještě vyrovnat, ale teď jsem toho měl tolik, že jsem nevěděl co dříve, a po operaci očí bych asi ještě neměl jezdit, což jsem dnes porušil, a jel jsem na svý kolobrndě do města...! A černou,... už máme všichni objednanou, tam u toho nahoře, tak v tom nebudu jezdit už teď...