Ostřikovače vpředu nefunkční
Ostřikovače vpředu nefunkční
Čest práci náčelníci po delší době. Vydržel jsem to bez Smarta 4 roky a už zas jeden stojí na zahradě.
Je to starší kus, 451 datum narození 8.7.2008. Bude potřebovat trochu péče. Se vším jsem v pohodě, ale jednu věc bych potřeboval, esli jako někdo bude vědět, po čem a kam a kudy jít.
Ostřikovače. Motorek jede, na zadní okno funkce 100%,ale na čelní sklo ani kapka. Zatím mám rozdělaný zadek auta, předek přijde na řadu koncem týden. Kam mrknout? Že by byly až tak zacpané trysky, že by z nich nevyšla ani mikrokapička se mi nechce věřit, i když může bejt. Nic nikde neteče, hadičky asi tedy zapojené dobře. Díky předem.
Je to starší kus, 451 datum narození 8.7.2008. Bude potřebovat trochu péče. Se vším jsem v pohodě, ale jednu věc bych potřeboval, esli jako někdo bude vědět, po čem a kam a kudy jít.
Ostřikovače. Motorek jede, na zadní okno funkce 100%,ale na čelní sklo ani kapka. Zatím mám rozdělaný zadek auta, předek přijde na řadu koncem týden. Kam mrknout? Že by byly až tak zacpané trysky, že by z nich nevyšla ani mikrokapička se mi nechce věřit, i když může bejt. Nic nikde neteče, hadičky asi tedy zapojené dobře. Díky předem.
ForTwo 451 52 kW, 2008, černý.
Opava
Opava
Re: Ostřikovače vpředu nefunkční
I trysky se občas ucpou. Nic nezkazíš, když je zkusíš prošťouchnout - drátkem vytrhnutým z drátěného kartáče, nebo, světe div se, mezizubním kartáčkem. Myslím, že se do toho vejde RŮŽOVÝ (průměry kartáčků se označují barvami).
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
Ten Kartáček je super tip. Růžové mám doma. Díky zkusím.
Opava
Opava
Ahoj, pokud by bylo potřeba vyměnit celou pumpu, tak zde máš návod. Je to docela snadné a levné.
NÁVOD - Výměna čerpadla ostřikovačů u Smart 451
NÁVOD - Výměna čerpadla ostřikovačů u Smart 451
Smart ForTwo 450.332 (benzin 0,7 l/45 kW) 9/2004 "Pinďa"
Smart ForTwo CDI 451.300 (nafta 0,8 l/33 kW) 9/2008 "Ropík"
Petr
Smart ForTwo CDI 451.300 (nafta 0,8 l/33 kW) 9/2008 "Ropík"
Petr
Super, díky moc. O víkendu jdu na předek, tak uvidím, ale čerpadlo běží, tak tam chyba nebude. Koupil jsem auto a beru to postupně odzadu, tam už jsem víceméně hotov, předek zítra dolů.
Opava
Opava