Vem ho ven aneb Smartparáda 8.12.2007 Po?adatel DC
Vem ho ven aneb Smartpar?da 8.12.2007 Po?adatel DC
Pokud m? n?kdo z?jem se ??astnit na ofici?ln? Smartpar?d? mercedesu, potvr?te ??ast nejpozd?ji do 26.11.2007 na telefonn?ch ??slech 271 077 111 nebo 271 077 383 nebo prost?ednictv?m e-mailu: smart@daimlerchrysler.cz
Tento sraz po??d? DC a informace n?m poskytnou a? po potvrzen? registrace ne bo na m?st? 8.12.2007 od 13:00
Tento sraz po??d? DC a informace n?m poskytnou a? po potvrzen? registrace ne bo na m?st? 8.12.2007 od 13:00
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
to u? je lep??DYK77 píše:M?m no?n? cel? v?kend P?, SO, NE od 17:45 do 05:45
Kdy? bych v sobotu moc dlouho nespal a vzal si 1 den vol?ase, tak mo?n?, ale nev?m jak se to v p?tek v pr?ci vyvrb? a jak? bude po?as?, tak je?t? uvid?m. V p??pad? dobr? konstalace hv?zd bych dorazil, m?s??n? d?lni?n? zn?mku jsem si v?era po??dil
houska mi už neříká pane
-
MATA BRABUSJ
-
moni
Po?adatel je daimlerchrysler. Za??n? to v?dy u mercedesu na chodov?, program je poka?d? jin?, a zve?ejn?n a? na srazu smartpar?dy.MATA BRABUSJ píše:co znamena smartparada kdyz to porada mercedes?mam smartika kratce tak nev?m
Zn?me itiner?? posledn?ch t?? let, prvn? byl v?jezd v kolon? a na konopi?ti karneval, druh? byla op?t kolona z chodova a? na karl?tejn ob?erstven? a zp?t. T?et? byla bez kolony a byli rozd?ny ?koly viz zjistit jak se jmenuje manager hypernovy, natankovat co nejm?n? benz?nu, kolik stoj? pala?inka v crep?rii u slepi?ek a samoz?ejm? se do z?skan?ch bod? ze spln?n?ch ?kol? zapo??taval i po?et najet?ch km atd. sraz byl po slpn?n? t?chto ?kol? kousek od golfov?ho h?i?t? u ?itky L??nice. Jak bude prob?hat p?esn? zat?m asi nikdo nev?. Ale bude 8.12.2007 od 13:00
tak tohle psal David0600 v odd?len? autoclub, smartpar?da, 2str...