Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Abychom nezůstali zakonzervováni, připojili jsme se k Facebooku, kde nás najdete
TADY!
Vážení zájemci o REGISTRACI, upozorňujeme Vás, že z důvodu opakujících se útoků ruského robota
jsme byli nuceni zablokovat registraci s emailovými adresami s příponou COM (včetně gmail.com)
Pokud se chcete registrovat s takovou mailovou adresou, zašlete zprávu na adresu "postmaster@smart-club.cz"!
Při psaní příspěvků, prosím, nepoužívejte citace, pokud reagujete na poslední napsaný příspěvek!
Než založíte nové téma, hledejte, nebo svůj příspěvek napište do již existujícího tématu, které je Vašemu problému nejpodobnější.
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vypad? p?kn?, po??d nech?pu jak v?ude p??ou, ?e m? automobilka finan?n? ztr?tu. Sta?? jet do n?mecka nebo do francie a smarta potk?? na ka?d?m rohu
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Pokud v?m, tak ztr?tov? byly jen Roadstery a ForFour. O ForTwo je z?jem tak velk?, ?e se do v?roby dali i ??n?t? brat?i, aby se sta?ila pokr?t popt?vka
to jo ale ?e zrovna mercedes prod? ??nan?m pl?ny a d? jim k tomu po?ehn?n? nevim nevim jestli je to pro zna?ku dobr? tah
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Nezd? se mi, ?e by byl n?jak supr. To, ?e m? m?sto 2500mm u? 2750mm nen? tah k lep??mu, kv?li nemo?nosti st?t kolmo. P?edn? "osmi?kov?" sv?tla ze, dnes u? star?ho modelu se m? zdaj? lep??, ne? ty nov? a maska je p??li? otev?en?. Klika "nale?ato" taky nen? zase tak p?evratn? zm?na. Mno nev?m... a rad?i u? ml??m
niektore prvky interieru sa mi pacia i ked obrazky dost skresluju a realita bude o nieco chudobnejsia .... predne svetla niesu uplne to co by som chcel ale projekcne svetla davaju vacsiu moznost dodatocnej instalacie xenonov ...skoda ze MK6a MK7 nemaju tiez projekcne svetla hned by som si tam supol xenony lebo len do parabol by som sa bal ze by som oslnoval