Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DYK77 píše:A? bude? m?t nov? filtr, natankuj po??dn? benz?n.
S t?m olejem je to v?elijak?. V?robci aut ud?vaj?, ?e 1l oleje na 1000Km je v norm?. Zkontroluj to hned a nic neodkl?dej jinak to zad?e?.
n?hodou, u? jsem se polep?ila, tankuju 98!
zkontrolovala bych to hned, ale venku je ho.no vid?t kdy? odch?z?m a u? dy? p?ich?z?m...!ic bych tam nevid?la, nato? nam?rku oleje...ale zd? se mi divn?, na co by se mohlo kde zapomenout, ?e by se olej tak rychle ztratil...v?ehov?udy jsem najela 500km......max! a litr na 1000km,nen? moc?!? nem? to b?t na 10.000km???!
xlukas.cz píše:jo, mam taky kamaradku, co jezdi jak dabel. jen nekdy nechapu, kdyz vidim drobnou zenskou (za volantem nejakeho velkeho auta (typicky terenak - land cruiser, jeep, patrol, atd.).
nap?. moje matka! mal? drobn? baba, za volantem jeep grand cherokee, 5,2i v automatu!
To je kus od kusu. Zn?m? koupil nov? Berlingo a ?ralo mu to pr?v? 1l/1000Km. M?l velk? probl?my ne? mu to uznali jako reklamaci, proto?e byl prost? v norm?.
U star?ho motoru tak? z?le?? na oleji. Pokud byl jet? dosud na 10W/40 a n?kdo tam chrstnul 5W/40, tak si to pak holt bere.
J? jezd?m tak? zat?m od v?m?ny do v?m?ny. Ob? auta cca 7 a? 8.000 Km ro?n? a na m?rce klesne hladina tak o 2mm z n?jak?ch 3cm.
Moni: 98 oktan? je v po??dku, je?t? z?le?? kde je tankuje?. Doporu?uj Benzina, Shell, OMW, Agip. Dej tam p?rkr?t taky n?co s aditivem jako V-Power na pro?i?t?n? vst?ik?
Naposledy upravil(a) DYK77 dne úte 11 pro 2007, 20:59, celkem upraveno 1 x.
Pomalu snad, ale to druh? bych tak optimisticky nevid?l
no jooo, jen si rejpejte, ?lov?k se jenom dvakr?t m?lem zabije b?hem jednoho dne a hned je halooo!
si m?lem zabila i m
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
jak toooo? kdy?!?jednou byl ten magor, kter?ho jsem m?la ve slep?m bodu a za?al troubit, a pak jsem vl?tla do t? k?i?ovatky, ale tebe jsem nikde neohrozila......
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
moni píše:jak toooo? kdy?!?jednou byl ten magor, kter?ho jsem m?la ve slep?m bodu a za?al troubit, a pak jsem vl?tla do t? k?i?ovatky, ale tebe jsem nikde neohrozila......
kouknul jsem se do zrc?tka a m?l jsem dvakr?t z?stavu
smutn? je, ?e by to bylo v?echno co by si st?m mohl d?lat
moni píše:jak toooo? kdy?!?jednou byl ten magor, kter?ho jsem m?la ve slep?m bodu a za?al troubit, a pak jsem vl?tla do t? k?i?ovatky, ale tebe jsem nikde neohrozila......