Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DYK77 píše:for Milena: Tak Ty jsi se n?m t?? zaregistrovala ? No dob?e Ti tak
Zdrav? Dykou? sedm a sedmi?kovej
ZDRAV?M DYKOU?E.
I KDY? SMARTA NEM?M NE VLASTN? VINOU,PROTO?E JSME 3,TAK JSEM SE TAKY P?IHL?SILA.SM?RT?KA BYCH SI HNED KOUPILA,KDY? VYMYSL?TE KAM S T?M T?ET?M.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
xlukas.cz píše:tak uz je jistota, ze ho mam - vcera ve 3 rano jsme s nim dorazili dom. je jako novy .
co mne trapi je mala nadrz a velka spotreba (3,7)
Nazdar v?ichni co jste tu je to ?sp?ch ?e jsme se se?li v tak hojn?m po?tu
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
ahojky... tak jsem se taky stala majitelem sm?rt?ka... a kdy? jsem narazila na tento b?je?n? klub , neodolala jsem a musela se zaregistrovat....
s pozdravem Al?b?ta