Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MERCEDES TED ZDARMA MENI NEJAKY CHYBNY DIL NA CABRIOLETECH Z ROKU 2000 ( NEVIM JESTLI I Z JINYCH LET ) ...TAKŽE KDO MÁ CABRIO, AT SE STAVÍ V MERCEDESU- TŘEBA DOSTANE NĚCO ZADARMO
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
asayull píše:ASI JSEM MIMO, ALE NEVÍM PROČ SE TAM NEUKAZOVAT... ALE DÁ SE TAM I ZAVOLAT
aj postovy holub sa tam da poslat... nech im to tam pekne osere
Smart Roadster Coupe 2003 - ano, je to tak, pokorili sme 230.000 km. povodny motor, prevodovka a dokonca aj aktuator... Akurat spojka sa odporucala do vecnych lovist pri 210.000 km a 10 rokoch prevadzky. A odisiel uz aj starter, ci alternator a preventivne je tam aj nove turbo.
Jaguar XJR 1996 - 203.000 km nova vydreva na ceste, daka lakovacka porobena, opat vyzera ako ozajstne auto
Mercedes Vito Marco Polo 2000 - milion kilometrov, ale to byvanie kde chces nicim nenahradis
Hyundai Atos 2004 - 92.000 km a s tym sa da ist furt plny a aj tak to nejde
Oltcit Club 1988 - rozobraty do srobika a vyvarena karoseria, nachystana na lakovanie...
Mimochodem, pokud člověk jezdí na pravidelné servisní prohlídky, tak mu tam každou chvilku něco dodají, nacvaknou... něco co provozem Smartíků ukázalo jako potřebné. Konkrétně mě 2x cvakli nějakou distanční opěrku na brzdové potrubí či co. Jestli to byl kec nebo to tam skutečně dodali nevím, sám jsem nic neviděl a pod autem nenašel, takže nevím co to mělo konkrétně být. Tak snad to tam je, jinak mi ani nemuseli říkat, že tam něco dávaj.
taky už mi měnili pár věcí naposled nějakou matku u ukostření prý v některých modelech vypadávala. Mění to vždy při návštěve servisu pokud to není nic vážného, když je tak udělají svolávací akci. Na kterou když nepřijedeš padá ti záruka. Což mě docela pobavilo protože na nové smárty je záruka 3roky nebo 40tis km. To znamená že za chvíli stejně žádnou mít nebudu
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
to jo ale už mám jen 16tisíc kilometrů do konce záruky
buď 3roky nebo 40tis km co nastane dříve a včera jsem měl už přes 24tis tak ještě půl roku a je po záruce