Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nocležníci( potvrzení noclehu ) , jídla objednána IOI
Zamluveno 6x 2lůžkový pokoj ( z toho 1x 4lůžkový ) v Havírně a 9x 2lůžkový pokoj v Dermontu
MONI má zamluveno ubytování v Dermontu sólo. Ostatní, včetně mně, budou losovat kde kdo bude bydlet, protože mě jiný způsob roztřídění nenapadá
neboj se že značka maxolen neumí udělat pořádný autošampon. i já se v něm v létě koupu
meju smartika tak dvakrát týdně a včera sem si dokonce vytepoval sedačky!!!! Já se připravuju, neboj a jak se připravuješ ty?
Eldiga píše:neboj se že značka maxolen neumí udělat pořádný autošampon. i já se v něm v létě koupu
meju smartika tak dvakrát týdně a včera sem si dokonce vytepoval sedačky!!!! Já se připravuju, neboj a jak se připravuješ ty?
No dneska jsem asi po půlroce vyluxoval, takže vééééliká změna k lepšímu Když je venku kosa, tak mě nebaví okolo auta běhat s vysavačem, v létě to je jiný...
Jinak si kárku sám nemeju, nemám kde , zítra jde ale zase na koupání, už to potřebuje jako sůl, tak doufám že nebudou před myčkama kilometrový fronty!
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart.
Eldiga píše:neboj se že značka maxolen neumí udělat pořádný autošampon. i já se v něm v létě koupu
No dneska jsem asi po půlroce vyluxoval, takže vééééliká změna k lepšímu Když je venku kosa, tak mě nebaví okolo auta běhat s vysavačem, v létě to je jiný...
Jinak si kárku sám nemeju, nemám kde , zítra jde ale zase na koupání, už to potřebuje jako sůl, tak doufám že nebudou před myčkama kilometrový fronty!
I když máme garáž, tak náš postup je ten, že:
doma se napustí kbelík s teplou vodou a auto-šamponem s voskem. Jede se na vapku, následuje oplach vapkou, potom pěkně ručně houbou mytí vodou s naším šamponem a poté opět oplach vapkou, u garáže se ještě hadrem vysuší.....to je Dykova práce, poté nastupuje Kimby s vysavačem, okenou na okna a poté společně ještě pěkně natřeme plasty silikonovým olejem
Prostě špinavé auto či bordel v něm..to u nás nehrozí.
A pak že nejsme blázni