Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
No ty se pěkně rozlejzaj! Teď jsem koukal, že vám postavili i jeden v Jesenici a vy se hned tamodsud odstěhujete! Taková škoda! Nebo máte v Popovicích už taky?
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart.
v Jesenici už je déle (jak ty to víš?) v Popo není asi to tu budu muset prosadit
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Na tom není nic zvláštního, za komančů se Škodovky na Zéland vyvážely, dokonce místní dealer, který funguje už od těch dob má závodní škůdku po Johnu Haughlandovi (ex tovární pilot škodovky)