Smart a přidělání nového klíče

Řešení problémů elektroinstalace, schémata, návrhy na změny
Odpovědět
asayull

Smart a přidělání nového klíče

Příspěvek od asayull »

Jsem zacatecnik se Smartem a jen spis podiveni,i kdyz vysvetleni bych take uvital pri pridelavani klice se meni nejaky dil u kabria ktery souvisi se strechou... KOUKAM JAKO BLAZEN :o
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

cabrio by melo mít na klícku tlacítko na stazení strechy
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
asayull

Příspěvek od asayull »

David0600 píše:cabrio by melo mít na klícku tlacítko na stazení strechy
to nevim :) protoze na klicku co mam to neni, ale pokud to na novem bude tak - HURRRRRRRRRA dalsi velke plus pro PISKOTA :)
asayull

Příspěvek od asayull »

TAK UŽ TO MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM- TO NEMĚLO S KLÍČEM NIC SPOLEČNÉHO... TO JE NĚJAKÝ CHYBNÝ DÍL NA CABRIOLETECH Z TOHO ROKU KTERÝ MĚNÍ V MERCEDESU ZDARMA...TAKŽE KDO MÁ CABRIO, AT SE STAVÍ V MERCEDESU- TŘEBA DOSTANE NĚCO ZADARMO :)
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Hurá na ně
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
Chorche
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chorche »

S tim souvisí muj dotaz - k tomu co kupujem nám dávaj jen jeden klíč. Potřebuju ještě jeden. Dá se přidělat ? Nebo se musí měnit s klíčem ještě ECU nebo něco jinýho ???
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen
asayull

Příspěvek od asayull »

Chorche píše:S tim souvisí muj dotaz - k tomu co kupujem nám dávaj jen jeden klíč. Potřebuju ještě jeden. Dá se přidělat ? Nebo se musí měnit s klíčem ještě ECU nebo něco jinýho ???
no druhý klíč stojí asi 3500 a musí se objednat v mercedesu.. trvá to asi 14 dní a chtějí ho tam mít asi 1/2 dne aby něco nastvili či co.... a na objednání tam musí přijít osobně majitel auta s myslím že velkým techničákem... není to žádná sranda.. ale v autobazaru co jsem to kupoval ten klíč udělali na vlastní náklady...
marko583
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marko583 »

asayull píše:
Chorche píše:S tim souvisí muj dotaz - k tomu co kupujem nám dávaj jen jeden klíč. Potřebuju ještě jeden. Dá se přidělat ? Nebo se musí měnit s klíčem ještě ECU nebo něco jinýho ???
no druhý klíč stojí asi 3500 a musí se objednat v mercedesu.. trvá to asi 14 dní a chtějí ho tam mít asi 1/2 dne aby něco nastvili či co.... a na objednání tam musí přijít osobně majitel auta s myslím že velkým techničákem... není to žádná sranda.. ale v autobazaru co jsem to kupoval ten klíč udělali na vlastní náklady...
aby ti nezmyzlo auto :-D
Smart Roadster Coupe 2003 - ano, je to tak, pokorili sme 230.000 km. povodny motor, prevodovka a dokonca aj aktuator... Akurat spojka sa odporucala do vecnych lovist pri 210.000 km a 10 rokoch prevadzky. A odisiel uz aj starter, ci alternator a preventivne je tam aj nove turbo.
Jaguar XJR 1996 - 203.000 km nova vydreva na ceste, daka lakovacka porobena, opat vyzera ako ozajstne auto
Mercedes Vito Marco Polo 2000 - milion kilometrov, ale to byvanie kde chces nicim nenahradis
Hyundai Atos 2004 - 92.000 km a s tym sa da ist furt plny a aj tak to nejde :-)))
Oltcit Club 1988 - rozobraty do srobika a vyvarena karoseria, nachystana na lakovanie...

Kto brzdi, prehrava...
Chorche
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chorche »

No to mě teda pěkně sere 3500 za klíč achjo :evil: :cry: :cry: :cry: Auto bych jim tam nechal klidně celej den, ale ta cena je fak brutus
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

to je ještě v klídku znám i dražší
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
STAS1
Smart ACE

Příspěvek od STAS1 »

Kupoval jsem jednotlačítkovou bambuli na klíč (tzn. kryt s jedním oranžovým tlačítkem všetně čipu s baterkou, ale bez klíče - t.j. té kovové
části co se strčí do spínací skř.) stál u MB Hošek Brno cca 2000 Kč

Klíč ti udělá kde kdo... :wink:
Smart For Two 0,6 benzin r.v.2000 - bohužel po smrti :?
Jirka P
Smart ACE

Příspěvek od Jirka P »

Jo to potvrzuji. 3500,- za kompletní klíč, vymažou se kódy starého klíče (proto potřebujou oba dva aby věděli kterej maj vymazat) a nahraje se nový klíč.
Vaše problémy hravě vyřeší naše - vodíková bomba!
houzar
Smart ACE

Příspěvek od houzar »

taky potvrzuju 3500Kč v DC
Formule H vysočina

mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
Odpovědět