Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vicemene cudlikem. Je na to jina radici paka trosku, ale sikovny clovicek si dokaze poradit a prekopat to. A nakonec u nekterych smartu je treba prehrat soft v ridici jednotce v znackovem servisu.
já už tam nulu nemám, v zácpě taky jezdím radši na manuál teda pokud netelefonuju
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Pořád na A. Žádný ruční řazení u mě není potřeba. Když chci podřadit tak prostě šlápnu na plyn víc a ono to podřadí. Když už to tam je tak a to maká, ne
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
no právě a přesně se dostaneš do situace když chceš rychle přidat a zrovna to tam kopne z jedničky dvojku lekneš se ubereš šup zpátky je tam jednička cukne to a mužeš šlápnout rovnou na brzdu a vrátit se zpátky do svého pruhu a popojíždět dál v pruhu kterej nejede
To se mi stalo nedávno - na semaforu blikla žlutá, šlápnu na plyn - chvíli nic, pak přeřazení dolů , ale už tam byla červená. Co čert nechtěl - byli tam v civilním autě a hned mně s pořádnou muzikou odchytili 2500 Kč a příště si dám sakra pozor
Smart For Two 0,6 benzin r.v.2000 - bohužel po smrti
a jsme u toho. Na červenou nejezdit to se nevyplácí