Smart - Most a okolí

Náhradní díly, servisy, kontakty ...
snb-rider

Smart - Most a okolí

Příspěvek od snb-rider »

Ahoj, možná jste si někteří všimli, že v jiném topicu řeším koupi smarta.
V tomto topicu bych někoho z vás (z Mostu a okolí), chtěl poprosit, jestli by si na mě neudělal chvilku čas a nechal mě smarta prohlédnout, případně kdyby mě svezl, bylo by to perfektní.
Nikdy jsem neměl tu možnost smarta poznat lépe, tak by mi to pomohlo.
Nejlepší by byl smart old face, nějaká ta 0,6...

Předem moc děkuji :)
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Smartíků tu jezdí na Mostecku sice dost, ale těch co se rádi sdružují tu moc není. Tak snad se někdo najde. Můžeš zkusit projet Seznam uživatelů a oslovit soukromou zprávou někoho z okolí.
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
snb-rider

Příspěvek od snb-rider »

DYK77 píše:Smartíků tu jezdí na Mostecku sice dost, ale těch co se rádi sdružují tu moc není. Tak snad se někdo najde. Můžeš zkusit projet Seznam uživatelů a oslovit soukromou zprávou někoho z okolí.
a neznáš někoho kdo by mi v tomhle vyhověl?
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Znal jsem, ale ten už Smarta prodal. Leda někoho odchytit. Zkoušel jsem tady v okolí pár lidí kontaktovat, ale je to bez odezvy. Dlouholetým Smarákem, bohužel ne u nás na foru je p.Sieber co má mosteckou realitní kancelář. Bohužel už koupil novější verzi - facelift. Starého Smarta už poslal do věčných loviš, měl ho hodně dlouho , snad jedna z prvních průkopnických verzí ještě s manuální převodovkou tuším z r.1998
Obrázek Obrázek
snb-rider

Příspěvek od snb-rider »

jj, toho znám, zná se s ním i můj otec, ale zrvna mi moc nesedí :(

zkusím třeba ten duchcov nebo ústí, jen bohužel nevím jak je tu kdo aktivní na fóru... :(
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

V seznamu uživatelů je počet příspěvků, tak si podle toho uděláš obrázek. Více asi nepomůžu, tady na Mostecku je to fakt bída :cry:

JJ Sieber je trošku pavouk
Obrázek Obrázek
snb-rider

Příspěvek od snb-rider »

no ještě počkám, jestli mi tu někdo odpoví, ale snad ano... :?
kimby

Příspěvek od kimby »

snb-rider píše:no ještě počkám, jestli mi tu někdo odpoví, ale snad ano... :?
Konečně někdo z blízkého okolí bude také Smartclubák, ještě pár lidiček a budeme v Mostě pořádat SmartPárty Most :-)

Snad se zadaří a seženeš...
Mám co mám a jsem za to ráda
road-star
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od road-star »

No jasně! Se Smartem do Mostu na okruh! :lol:
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart. :wink:
kimby

Příspěvek od kimby »

road-star píše:No jasně! Se Smartem do Mostu na okruh! :lol:
Hele,hele ty PRAŽÁKU jeden, tomu nemůžeš rozumět :lol: Vás je tam jak much a my jsme tu odříznutí...a náhodou, na okruh...to vůbec není špatné :D
Mám co mám a jsem za to ráda
road-star
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od road-star »

kimby píše:
road-star píše:No jasně! Se Smartem do Mostu na okruh! :lol:
Hele,hele ty PRAŽÁKU jeden, tomu nemůžeš rozumět :lol: Vás je tam jak much a my jsme tu odříznutí...a náhodou, na okruh...to vůbec není špatné :D
Dáme race s našima blechama? :lol:
Teď o víkendu jsem v Brně na okruhu koukal na jízdy pro veřejnost. Stojí to 400 kaček na 25 minut. To mi nepříjde tak zlý, tak to asi někdy zkusíme. Už jsem s roadsterem jezdil v Sosnové, ale tam je to tak pravý, že se mi po pěti kolech z toho motá hlava! Brno nebo Most bude o něčem jiném! :D
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart. :wink:
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

v brně jsem jednou jezdil na okruhu v mostě taky, ale se smartem bych to tam hodil na boudu :lol:
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
road-star
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od road-star »

No byla by tó určitě sranda! :D
V Mostě jsem vlastně taky jezdil, ale jen jako spolujezdec. Brno by se mi zamlouvalo trošku víc, protože je víc z kopce a dokopce.
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Už jsme tu řešili jednou polygon v Mostě , ale ztroskotalo to na ceně pro jednotlivce. Teď ale koukám, že je tam cena i pro skupiny, to už je celkem reálný

Pokud máte zájem na toto téma dále diskutovat hoďte "nové téma".

CENY

Kurz bezpečné jízdy
Základní cena kurzu bezpečné jízdy pro skupinu minimálně 11 osob platná od 1.4. 2008 je 4.150,- Kč bez DPH.
Pro individuální zájemce činí cena kurzu 4.200,- KČ bez DPH.
Slevy z ceny kurzu jsou poskytovány podle počtu objednaných kurzů, nikoli podle počtu osob v jednom kurzu.
Minimální počet účastníků pro konání kurzu je 11 osob. Maximální počet při standardním typu kurzu je 60 osob. Pro více účastníků připravíme individuální rozvrh výuky.
Pro menší skupiny a individuální zájemce o účast v kurzu jsou v sekci TERMÍNY vypsány kurzy, do kterých je možno se přihlásit.

V případě objednání více jak 13 účastníků, jsou tito rozděleni do menších samostatně cvičících skupinek následovně:

kategorie I 11 až 13 účastníků cvičí v jedné skupině minimální počet pro fakturaci 11 osob
kategorie II 14 až 23 účastníků je rozděleno do 2 skupin minimální počet pro fakturaci 14 osob
kategorie III 24 až 33 účastníků je rozděleno do 3 skupin minimální počet pro fakturaci 24 osob
kategorie IV 34 až 52 účastníků je rozděleno do 4 skupin minimální počet pro fakturaci 34 osob

http://www.polygon-most.cz/index.php?column=11
Obrázek Obrázek
soyombo

Příspěvek od soyombo »

DYK77 píše:Už jsme tu řešili jednou polygon v Mostě , ale ztroskotalo to na ceně pro jednotlivce. Teď ale koukám, že je tam cena i pro skupiny, to už je celkem reálný

Pokud máte zájem na toto téma dále diskutovat hoďte "nové téma".

CENY

Kurz bezpečné jízdy
Základní cena kurzu bezpečné jízdy pro skupinu minimálně 11 osob platná od 1.4. 2008 je 4.150,- Kč bez DPH.
Pro individuální zájemce činí cena kurzu 4.200,- KČ bez DPH.
Slevy z ceny kurzu jsou poskytovány podle počtu objednaných kurzů, nikoli podle počtu osob v jednom kurzu.
Minimální počet účastníků pro konání kurzu je 11 osob. Maximální počet při standardním typu kurzu je 60 osob. Pro více účastníků připravíme individuální rozvrh výuky.
Pro menší skupiny a individuální zájemce o účast v kurzu jsou v sekci TERMÍNY vypsány kurzy, do kterých je možno se přihlásit.

V případě objednání více jak 13 účastníků, jsou tito rozděleni do menších samostatně cvičících skupinek následovně:

kategorie I 11 až 13 účastníků cvičí v jedné skupině minimální počet pro fakturaci 11 osob
kategorie II 14 až 23 účastníků je rozděleno do 2 skupin minimální počet pro fakturaci 14 osob
kategorie III 24 až 33 účastníků je rozděleno do 3 skupin minimální počet pro fakturaci 24 osob
kategorie IV 34 až 52 účastníků je rozděleno do 4 skupin minimální počet pro fakturaci 34 osob

http://www.polygon-most.cz/index.php?column=11
Tak do toho bych šel.
Odpovědět