Porucha řazení - sem tam neřadí tři proužky

Řešení problémů převodovky, spojky, řazení
Odpovědět
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

STAS1 píše:Jestli umíš anglicky , tak se to řeší tady
http://www.evilution.co.uk/index.php?page=modpage
Se mi tam nic nezobrazuje, je to moje závada, nebo to tam chybí i ostatním? :shock:
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

chybí
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
STAS1
Smart ACE

Příspěvek od STAS1 »

Smart For Two 0,6 benzin r.v.2000 - bohužel po smrti :?
Pajik
Smart ACE

Re: porucha v systemu řazení

Příspěvek od Pajik »

Andrea Bokůvková píše:nastartovala sem a začlo něco pípat, pak sem se rozjela a jak sem přobrždovala v koloně, tak se začlo oběvovat tři vodorovny čárky a pípat, když sem zařadila neutral a zpatky zařadila, tak to bylo o.k.,ale za chvilku zase znovu.trvalo to tak deset minut.ale jak sem se rozjela, nepopojizdela v kolone,tak to bylo dobry.NEvíte co stím, jestli je to potřeba napíchnout na diagnostiku??Díky
Mohly by to byt spinace v prevodovce. Bazarista, co mi prodaval Smarta rikal, ze jeden z prodanych se takhle zastavil kvuli spinaci v prevodovce, ktery odesel. Podrobnosti nevim, jen cena cca 3000 ,-.

P.R.
O--O 0.8CDi 2000 - Protitanková střela schopná opětovat palbu
Beulingo Multispace 2.0HDi 2005 - Polabský offroad
moni

Příspěvek od moni »

u mě to byla špatná komunikace motoru s převodovkou!v mercedesu jsem za to dala 11tis..měnili něco nazvaného jao spojkový váleček...
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

moni píše: špatná komunikace motoru s převodovkou :arrow: spojkový váleček

:-)))
jsou to opravdu odbornici v mercedesu :wink:
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
STAS1
Smart ACE

Příspěvek od STAS1 »

xlukas.cz píše:
moni píše: špatná komunikace motoru s převodovkou :arrow: spojkový váleček

:-)))
jsou to opravdu odbornici v mercedesu :wink:
to jo :arrow: zvláště když ve Smartu žádný spojkový váleček není :!:
je tam elektrický vysouvací převod - acutator :idea: :wink: :lol:
Smart For Two 0,6 benzin r.v.2000 - bohužel po smrti :?
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

STAS1 píše: zvláště když ve Smartu žádný spojkový váleček není :!:
je tam elektrický vysouvací převod - acutator :idea: :wink: :lol:
Spíš to bude actuator :wink:
Jiri Janacek

Příspěvek od Jiri Janacek »

Ahoj mě to stalo taky a byla to spojka ale servismen Chrobák to spravil a šlepe to jak hodinky.Ale byla to drahá sranda.Přeju ti hodně štěstí.
Andrea Bokůvková

Příspěvek od Andrea Bokůvková »

tak to si me potesil.a stavalo se ti to delsi dobu, ze to parkrat udelalo, pak chvilku nic a pak zase??nebo to bylo najednou??
marko583
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marko583 »

mne sa to stalo 2x. prvykrat sa s tym dalo jazdit. odstranene v servise v ramci zaruky. vraj sa nahral novy soft a bolo. druhykrat tot nedavno. trocha som sa posprtal s acutorom, pichol na diagnostiku aby sa vymazala chyba a zatial to fici....
Smart Roadster Coupe 2003 - ano, je to tak, pokorili sme 230.000 km. povodny motor, prevodovka a dokonca aj aktuator... Akurat spojka sa odporucala do vecnych lovist pri 210.000 km a 10 rokoch prevadzky. A odisiel uz aj starter, ci alternator a preventivne je tam aj nove turbo.
Jaguar XJR 1996 - 203.000 km nova vydreva na ceste, daka lakovacka porobena, opat vyzera ako ozajstne auto
Mercedes Vito Marco Polo 2000 - milion kilometrov, ale to byvanie kde chces nicim nenahradis
Hyundai Atos 2004 - 92.000 km a s tym sa da ist furt plny a aj tak to nejde :-)))
Oltcit Club 1988 - rozobraty do srobika a vyvarena karoseria, nachystana na lakovanie...

Kto brzdi, prehrava...
moni

Příspěvek od moni »

Andrea Bokůvková píše:tak to si me potesil.a stavalo se ti to delsi dobu, ze to parkrat udelalo, pak chvilku nic a pak zase??nebo to bylo najednou??
postupně...člověk nastartoval, a najednou pomalu bouchání za řidičem, jako v motoru, to prý bylo, jak si to nemohlo zařadit..někdy pomalu ani nenastartoval..no bylo to divný, každopándě postupný..
Andrea Bokůvková

Příspěvek od Andrea Bokůvková »

no mi uz to resit nebudem, pujdeto z domu.nejsou penize na to to kazdy tri tydny davat do servisu kde vsechno nespravijou, protoze tady v brne nikdo neni kdo tomu poradne rozumi.takze se bude prodavat smartak jeden.omlouvám se za slova, ale proste me uz sere, clovek se bojí jet do prace aby nekde nezustal vyset.
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Dej mu ještě šanci.Motor už máš v kupě tak ještě vyřešíš tohle a už snad bude klid,je to těžký s tím jezdit když tomu nevěříš a ještě do toho pořád cpát peníze.Jenomže teď to musíš prodat buď pod cenou nebo někoho napálit. :cry: Sestřenice měla Punto,všechno možný na něm povyměňovala stálo to asi 27t Kč,potom odešly ložiska na alternátoru,a ona že už toho má dost že už to nechce a a to prodám,když jsem ji řekl že za to dostane tak 30t Kč a že to co dala do těch oprav,že ji nikdo nedá,a ona že ji to už je jedno že to auto nechce.Tak jsem ho vzal vyměnil alternátor,řekl jsem ji že to nikdo nechce koupit a už to budou dva roky a jezdí s tím bez sebemenších problémů.Ono totiž když koupíš starší auto tak musíš počítat že do něj ještě něco musíš dát,nikdo to nebude prodávat když do toho předtím zainvestoval.
Odpovědět