Tak jako sopubydlici, ona je blondynka.
Zcela zasadni odhaleni historie Smartu
Panove a damy,
otec Smartu to ma za sebou:
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/na ... ?id=671847
(ikdyz teda, jak jsem puvodne namital, ideovou skicu Smarta nakreslila uz moje pritelkyne pred rokem 1985 v Kazachstanu....., takze s tim otcovstvim je to krapet jináč)
otec Smartu to ma za sebou:
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/na ... ?id=671847
(ikdyz teda, jak jsem puvodne namital, ideovou skicu Smarta nakreslila uz moje pritelkyne pred rokem 1985 v Kazachstanu....., takze s tim otcovstvim je to krapet jináč)
Beulingo Multispace 2.0HDi 2005 - Polabský offroad
- Blanka0600
- Smart ACE
njn a je jí to k hovnu. já ve svejch čtrnácti vymyslel něco jako variátor a postavil sem funkční prototip z lega (muselo se zastavit abys přeřadil, což bylo daný limitem převodů, resp. kostiček). akorát se to nikdy nikdo nedoví a tim pádem je to úplně k ničemu. zrovna tak sem vyrobil a běžně používal (opět z lega) obdobu vyprošovacích "bot" co pár let nato používala tatra v rallye paříž dakar. holt oficiálně to vymyslel ten, kdo to první zapatentoval, viz dávná historie našeho velikána járy cimrmana.
2012 Fortwo / benzin
tak to napíši do této rubriky
Ahoj smartklubáci! Přečetl jsem si zajímavý článek z časopisu, který dnes na naše stránky klubu vložil pohotově Xlukas v sekci dokumenty. Je to velmi zajimavé čtení O Smartech.
Asi čas od času v některém motoristickém časopisu něco zajimavého výjde. Mnozí z vás kupují motoristické časopisy pravidelně jenom tak ze zájmu o automobilovou techniku, sledování novinek apod. Přimlouvál bych se za zřízení nějaké nové rubriky, kde by Ti z vás kteří někdy v motoristických časopisech najdete články týkající se Smartů tuto informaci ještě za tepla dali na náš web aby si zájemce mohl zajít časopis koupit. Prostě nějaká aktualizovaná kapitolka v seznamu témat, která by též zbarvením avizovala,že něco nového z našeho smaráckého zájmu si je možné obstarat.
Hm je to jenom takový můj nápad asi ve smyslu - kdybych býval věděl atd.
Asi čas od času v některém motoristickém časopisu něco zajimavého výjde. Mnozí z vás kupují motoristické časopisy pravidelně jenom tak ze zájmu o automobilovou techniku, sledování novinek apod. Přimlouvál bych se za zřízení nějaké nové rubriky, kde by Ti z vás kteří někdy v motoristických časopisech najdete články týkající se Smartů tuto informaci ještě za tepla dali na náš web aby si zájemce mohl zajít časopis koupit. Prostě nějaká aktualizovaná kapitolka v seznamu témat, která by též zbarvením avizovala,že něco nového z našeho smaráckého zájmu si je možné obstarat.
Hm je to jenom takový můj nápad asi ve smyslu - kdybych býval věděl atd.