Necháš mě hádat? Autobazar v Příbrami?Panter2004 píše:Vim, sam jsem si pro nej jel![]()
Tipnul bych nějakou zem na sever
tvuj smartik byl servisovan a pravdepodobne i koupen presne tadyPanter2004 píše:jel jsem si pro nej do REUTLINGENU, je to kousek od Stuttgartu, servisovano ve Smart Center Suttgart, Neue Ramtelstr.3, 71229 Leonberg
V Cechach bych nekoupil ani trikolku

DYK77 píše:40tis Km na jednu náplň je docela mazec.

Bych se moc neukliňoval. U nafáku olej příliš chemicky nedegraduje, ale usazují se v něm saze, které jsou tak malé, že je olejový filtr nedokáže zachytit. Saze v oleji působí jako brusná pasta a dává motoru naxlukas.cz píše: proto jsu klidny, kdyz i se smartem najedu 20 na jeden olej
hus ...DYK77 píše:Bych se moc neukliňoval.

nahodou ... kdo z vas mu meni olej 3x rocneDYK77 píše:V příštím životě se to otočí. Budeš vozit páníčka a baštit vyjetej olej

tak timto zpusobem mne servis dok... motor v probe. jezdil sem na klasiku mineral 15w40 a v servisu zacal machrovat, ze takovy motor s hlinikovou hlavou potrebuje aspon polosyntetiku 10w40. od te doby sem tam mohl jen dolivat olej. vubec mne nenapadlo, cim to muze byt. az ted uz to chapu kde je zakopany pesChorche píše:přispěju taky trochu svejma moudrama do krámu.

No spíše jde o ujeté km za ten rok, kdo má Smártíka na denní povoz, je to jiné, než jako víkendové autí...xlukas.cz píše:nahodou ... kdo z vas mu meni olej 3x rocneDYK77 píše:V příštím životě se to otočí. Budeš vozit páníčka a baštit vyjetej olej![]()
tipnul bych si, ze krom davida asi nikdo. takze klid
![]()
![]()