Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Pamatujete na Hondu CRX? Tak ta bude mít svého nástupce. Honda už oficiálně potvrdila, že uvede do výroby hatchback CZ-C. Jenže tím značka neskončí. Londýn totiž poprvé uvidí koncept OSM (Open Study Model), jenž je otevřenou verzí CZ-C. Takže se můžeme za dva roky těšit i na parádní roadster s vysokootáčkovým motorem. Nahradí se tím i dosluhující Honda S2000.
* Honda OSM
* Honda OSM
* Lotus Evora
* Nice MyCar
* Nice MyCar
* Opel Insignia
* Opel Insignia
* Toyota Aygo Crazy
* Toyota Aygo Crazy
S2000 je známa největším litrovým výkonem, ale jak říkám japonec až nakonec i když lexuse mám rád
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
evo jo, ale ten hatchback co vyplivlo subaru to mě hodně zklamalo
To je to o čem píšu, nová réza nic moc. Bohužel myšáci vydali stejnou obludu jako Lancer Sport. Já čekám na sedánka až dorazí takže u mě myš zvítězila.
Ale WRC C4 je jiná liga (a hodně dělá Seb) než ta sračka co prodávaj... Kámoš to má ve firmě a domu mi to nesmí. Cca po roce ježdění je na tom oprav jak na Chrámu Sv. Víta... Koneckonců co člověk může očekávat od národa, kterej za delikatesu považuje žáby a slimejše...
Jirka P píše:Ale WRC C4 je jiná liga (a hodně dělá Seb) než ta sračka co prodávaj... Kámoš to má ve firmě a domu mi to nesmí. Cca po roce ježdění je na tom oprav jak na Chrámu Sv. Víta... Koneckonců co člověk může očekávat od národa, kterej za delikatesu považuje žáby a slimejše...
Jenže kolik stojí v základu C4 a kolik Impreza.
Jestli je to prvenství jen o rukách, tak kašlete na drahý rychlý káry a učte se jezdit