Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Tak jeste jednou pro Gibona. Ta vesta musi byt reflexni nikoliv zimni. A ne aby jste v ni chodili s Houskycem curat a uz vubec ne kakat do lesa, jinak vas tam rakousti zeleni uvidi a vase "prdylky" poznaji co je to stredovek
Na prvni strance tohoto tematu jsou informace. 6:00 vyjezd od Cukraku, kvuli pohodlnemu obsazeni kempu. Pokud pojedes odpoledne, tak snad se Ti nekdo ozve abys nejel sam, ale ve smecce je to vetsi zazitek
No tak to je jasný že bych jel radši ve smečce. Ale já právě nevím jestli mi dají v pátek volno nebo ne. Zatím tvrdí že se uvidí. Tak nevím jak to dopadne. Jo a jinak já sem měl před měsícem curani na parkovišti v rakousku za 20euro. Dostal sem na tu pokutu krásný potvrzení a policajt nechápal proč sem se celou dobu tolik smál...
Tak to je pekna WC story
No uvidis jak to bude. Budeme s Tebou pocitat, kdyby to nevyslo dej vedet do fora, nebo na moje tel. cislo, je tady pod obrazkem, pokud by to bylo na posledni chvili. Staci SMS aby jsme zbytecne necekaly.
DYK77 píše:Tak jeste jednou pro Gibona. Ta vesta musi byt reflexni nikoliv zimni. A ne aby jste v ni chodili s Houskycem curat a uz vubec ne kakat do lesa, jinak vas tam rakousti zeleni uvidi a vase "prdylky" poznaji co je to stredovek