naše xichtíky ;)
Ne ty co jezdí do Čech, neumí se mimo jiné ani chovat, tady machrují, ale hledají co kde zlevnili a musí si do Čech i pro plata mléka, vajíček a jiných běžných surovin, tankují ta svoje "fára" nejlevnějším benzínem u Tesca, hulákají, kurví se tu s takovýma špínama u silnice, vozí odpadky a hází nám to tu hned za hranicemi do přírody,o minulosti tohoto národa nemluvě, nemám tento národ ráda a nikdy mít nebudu, svou náturu, především výchoďáci nezapřou...Je to můj názor...jen můj názor a za ním si stojímDavid0600 píše:myslíš jako němce jo???kimby píše:jo vždy to byli a jsou prasata,uslintaný tlustý
tak tomu nerozumín když jde o most tak je všev růžových barvách a nemůže to komentovat ten co tam nebydlí a když jde o zemi která je daleko větší než naše kde bydlí několikrát víc lidí tak jsou všichni prasata, uslintaný a tlustý?
Nikdy jsem neřekla, že Most je jen "růžový" ale také není jen o Chánovu, navíc já mluvila o severních Čechách všeobecně..
Mám co mám a jsem za to ráda
do čech přece nejezdí jen ty co se neumí chovat a hledají co zlevnili. Jeď třeba do drážďan a tam potkáš na každém rohu čecha co tam jezdí za slevama a nejlépe busem aby ušetřili za benzín.
Je jasný že Most není o chánovu, ale tak to prostě je. Když ti někdo řekne most vybaví se ti chánov nebo naopak. Bereš to jinak když tam bydlíš, stejně tak se tobě může vybanit něco kde bydlím já a zase ti můžu vysvětlit jako ty mě že to tak není
Je jasný že Most není o chánovu, ale tak to prostě je. Když ti někdo řekne most vybaví se ti chánov nebo naopak. Bereš to jinak když tam bydlíš, stejně tak se tobě může vybanit něco kde bydlím já a zase ti můžu vysvětlit jako ty mě že to tak není
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
No myslím, že tím chtěla Kiby říci, že námi Němci pohrdají za to jací jsme a jak se chováme, ale sami se moc ukázněně nechovají a navíc se člověk diví jak na ty špindíry můžou vlézt, protože kvůli nikomu jinému tam na tom Dubí nešlapou. Poslední dobou mají sexuální úchylku dovádět s těhotnými cigánkami. No neznám, nebo neviděl jsem, že by jim zastavil Čech a o penězích to nebude, protože to pětikilo by jinak obětoval i ten největší zoufalec, kdyby to stálo za to.
Já třeba Němce do jednoho pytle nehážu. Když už se na nás někdo z nich kouká skrze prsty, tak se dokáže chovat alespoň profesionálně, třeba v obchodech, ale to že maj "trochu" ujetý vášně, to se jim nedá odepřít viz jejich erotické reklamy, díky kterým večer ani nedokoukáš film, aféra s pohádkou pro děti a v neposlední řadě exotika romale.
Já třeba Němce do jednoho pytle nehážu. Když už se na nás někdo z nich kouká skrze prsty, tak se dokáže chovat alespoň profesionálně, třeba v obchodech, ale to že maj "trochu" ujetý vášně, to se jim nedá odepřít viz jejich erotické reklamy, díky kterým večer ani nedokoukáš film, aféra s pohádkou pro děti a v neposlední řadě exotika romale.
jasně, ale to se bavíme o pár pohraničních úchylů myslel jsem německo jako celek ale i u nás se najdou hovada i na našem fóru se jedno objevilo.
To ještě někdy musíme probrat.
S tím pětikilem to mě pobavilo mám kámoše je z plzně .... to je jedno. Dělali nějakou zakázku kousek od hranic šli na sváču bylo to před zastávkou mhd tam kýbl a žíňka nikde nikdo za chvíli přijelo bávo vylezla frajerka z báva a to pak odjelo šla k tomu škobku vzala žíňku umyla si všichni ví co vzala jiný kalhotky a šla šlapat dál no hnuj fuj ble
To ještě někdy musíme probrat.
S tím pětikilem to mě pobavilo mám kámoše je z plzně .... to je jedno. Dělali nějakou zakázku kousek od hranic šli na sváču bylo to před zastávkou mhd tam kýbl a žíňka nikde nikdo za chvíli přijelo bávo vylezla frajerka z báva a to pak odjelo šla k tomu škobku vzala žíňku umyla si všichni ví co vzala jiný kalhotky a šla šlapat dál no hnuj fuj ble
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Snad né jáDavid0600 píše:se najdou hovada i na našem fóru se jedno objevilo
JO ten kýbl, ten praktikujou, jsme si všimli zrovna minulý týden
Ještě jak jsem byl sám, tak jsme s kámošem neměli takhe večer co dělat, tak že vyrazíme za "holkama" a zjistíme kolik za to. No prostě ze srandy jsme si vyhlídly dvě takový normální a zastavili. Kámoš machroval, že se s nima bude klidně bavit, tak já a mě do toho hlavně netahá, protože jako nejsem tak ujetej, abych přišel k nějaký a začal si domlouvat kolik do toho chci jako vrazit a co za to chci a kde to bude. To mě normálně kastruje. Tak jsem ho sledoval co žvaní. Ukecal cenu z 1500,- na 700,- za každou , cesta kolem světa a u něj doma