Naše servisy - drbárna :-)

Náhradní díly, servisy, kontakty ...
Odpovědět
road-star
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od road-star »

Zuziiik píše:Kokso, no ešte že tak, lebo to by bola fakt sila, ak by toto robili!?! 8X/ "Dole" u Martínka v mojom prípade zatial znamenalo "zaparkované dole na ulici", keďže sú na takom kopečku ;)
V ulici jsem de díval, a nikde jsem nic neviděl, ale pod tím servisem jsou asi dvě nedo tři vrata do garáže, tak asi tam.
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart. :wink:
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Stejně jim nevěřím, ale ještě že tak, to byla pro ně reklama jaxviňa :arrow:
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
road-star
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od road-star »

DYK77 píše:Stejně jim nevěřím, ale ještě že tak, to byla pro ně reklama jaxviňa :arrow:
No popravdě, Dyku, jsem u Martínka to svoje auto našel. Tak jsem naběhl do DC a oni aby mi zavřeli zobák, tak mi dali servis na 10 let zdarma a CCSku s kreditem 50táců! Ale přej to nesmím nikde rozkecat, aby nepřišli o zákazníky! A už vůbec prý ne na nějakým internetovým smart fóru! Takže si to nech pro sebe, jo? :wink: :lol: :lol: :lol:
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart. :wink:
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

OK :lol:
Obrázek Obrázek
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

to by bylo aby tam z nich 17tého dyk nevycucnul dvakrát tolik :lol:
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

:mrgreen:
Obrázek Obrázek
Dawe
Smart ACE

Příspěvek od Dawe »

kluci vy s tim nadelate, skoro kazdy servis ma svou karosarnu jinde. Uz jen pro financni narocnost poridit si karosarnu a pak vetsinou pro kvalitu odvedene prace. Protoze naucit delat lidi dobre a kvalitne je broblem! Ucise se to hromadu let a to ze nekdo vyleze z ucnaku jeste neznamena ze je karosar. Neni to jen vyklepat blatnik. Sam to delam asi od 15 a porad a porad me neco prekvapi, jenze se mam o koho oprit a porad se necemu ucim. Bereme si od jednoho uciliste i ucne a delame to asi 6 let, ale pokud budu brat skchopne ucne, tak za tu dobu tu byli pouze 2 a bylo jich uz tady pres 20. Hlavne z toho vyplyva to, ze kdo umi dela na sebe a nedela pro bandu machru v obleku debila. Pro MB Ostarva sem delal s otcem 7 let autorizovanou karosarnu, do doby nez vymenili reditele. Pry trosku tuneloval. Nicmene reditelem udelali mechanika z olomoucke pobocky a skladnika vedoucim servisu :lol: . Ze stare funkcni firmy zustalo torzo a nic tam ted nefunguje. Ted vyhodili i elektrikare, chtel pridat, tak rekli kazdy je nahraditelny. Byl jediny, ktery tomu rozumel delal to 12 let absolvoval veskere skoleni vse. misto nej je tam klucina 22 let a umi ho*no. Ted uz tam nefunguje nic a lidi uz zacali jezdit masove jinam. Takze doporucuji vyhnou te OV co se tyce servisu.
Nicmene co se tyka karosaren a take lakoven jako smluvnich a autorizovanych partneru, je situace jina, kazdy se snazi delat jak nejlepe umi. Je to preci hodne dobre placene. A hlavne prace bez starosti, takze i kdyby byl roadstar u martinka, tak je v lepsich rukou nez DC a tomu verim. Martinek ma na smarty i vlastni pripravky tzv kalibry jejiz cena pri porizeni se pohybuje pres kilo neni to sice moc protoze na jine auta je to i pres 3kila. A navic rikam predem ze na tech pripravcich (kalibrech) to nelze ojebat.
For Two Pasion 07 (Mimi) 1.11.2008 najeto 1750 km
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Ja pokud budu mluvit za sebe, tak ze servisu Martinek strach nemam, ackoliv jsem tam jeste nebyl. Ale jde o princip, ze kdyz jedu do znackoveho servisu flak cesty, tak predpokladam, ze se tam tomu budou za ty nadsazeny penize venovat odbornici, kteri tomu rozumi a proto jsou tak placeni. Paklize by DC vyuzivalo sluzeb jinych servsu, muzu se na celou vec vykaslat a dat auto do opravy nekomu sikovnemu v blizkem okoli sveho bydliste. Usetrim cas a penize a vyjde to na stejno. Akorat me zarazi, ze o takovych spolupracech mezi servisy jsem nikdy predtim neslysel. Je videt, ze je to dost tabu a kdyby se o tom vedelo, tak leckdo pojede do cilove opravny rovnou a nebude to honit pres dalsi spolecnost, ktera si na tom samozrejme taky prihodi nejaky peniz.
Obrázek Obrázek
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

asi někdy někde to tak funguje, ale v případě vybaveného servisu na chodově by to byl úlet kdyby využívali služeb malého servisu
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Pajik
Smart ACE

Příspěvek od Pajik »

Z jineho soudku - u Smartcentra jsem si objednal smartiii destnik z webu. Asi pred tremi tydny. Nic. Nikdo se neobtezoval zavolat nebo napsat ze treba nemaji, nebo ze bude a kdy. Si myslim, ze Smartcentrum uz neexistuje. Panter je nedavno prece taky hledal a vcelku marne.

Nejaka zkusenost ? Byl tam nekdy nekdo ?
O--O 0.8CDi 2000 - Protitanková střela schopná opětovat palbu
Beulingo Multispace 2.0HDi 2005 - Polabský offroad
Panter

Příspěvek od Panter »

Tak ja se musim take pridat do debaty, shanim nejake nove dily na Smartika, takze jsem volal do MB Plzen, tam mi rekli ze vyhradni dodavatel dilu pro CR je MB(pro nektere DC) Chodov, tam jsem taky ihned zavolal a rekli mi ze: musim tam prijet osobne, zalozit si zakaznicke cislo a pak ze si muzu u nich neco objednat(co kdybych byl nekde u Ostravy????) :!: v 21.stoleti :?: :?: :?: :shock: (U Audi Porsche Prosek jsem poslal mail s cislama dilu a do tydne byly u me doma na dobirku)

Takze na net, cislo smart centra, tam mi rekl, neni problem, poslete cisla mailem, objedname, popripade posleme postou :wink: jaky to rozdil, ze?
V rijnu tam jedu na prohlidku typu C (staci zavolat tyden predem) a pak sem dam reeference...
Timto u me MB Chodov skoncil(plus co se tu na ne doctu) a nechci s nima mit nic spolecneho!
Ohledne SmartWare ze SmartCentra jsem nemel problem, objednal jsem si tam privesek a maly model Smartu do auta a za tyden mi to prislo, je potreba si uvedomit ze to tam vedou dva chlapi, takze pokud tu vec nemaji, tak asi cekaj az prijde z Nemecka nebo odkud, ja vim, meli by zavolat, ale ja mam v CR zkusenost ze vsude volam ja 2-3x a nakonec jsem spokojeny....
Vysledek ? 2:0 pro SmartCentrum, prijemne jednani, ochota vydelat. Uvidime jak pracuji kvalitne, jo a jeste perlicka, ptal jsem se jich jestli si muzu dovezt vlastni olej(zkousel jsem je), rikal no problem, kdyz to po nich chci, tak at si jej privezu....
Pajik
Smart ACE

Příspěvek od Pajik »

Prave to volani 2-3x nez se Ti podari neco z nich dostat je totalne spatne. Typicky ceske prostredi, mala konkurence a zadny stabilni rust firem. Ma to fungovat jinak, ale to vime. Si vem, ze shanis 5 veci pracovne a 3 veci soukrome. Takze vlastne protelefonujes nekoilik dni v kuse a jses solidne nastvanej, nic jineho uz nestihas a mas na konci jakoby falesne dobrej pocit, ze jsi to vsechno zmaknul. Opak je pravdou, ztratil jsi spoustu casu.

V obecne rovine je pak situace takova, ze s ceskymi firmami je ze zahranicniho podhledu domluva jak z blbcem a diky silne korune a padajicim cizim menam jsme tady huste drahy. Ale nic se tady nemeni - vsichni brecej, jak jsou na tom statne, ale kvalita zustava pri starem....

Jsem to vzal trochu obecneji, ale v minulem tydnu jsme treba objednavali CNC vyrobu a zjistili jsme ze anglicka firma je o tretinu levnejsi a bez kecu nez tady. Takze lokalni firmy ostrouhaji...
O--O 0.8CDi 2000 - Protitanková střela schopná opětovat palbu
Beulingo Multispace 2.0HDi 2005 - Polabský offroad
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Pajik píše:Z jineho soudku - u Smartcentra jsem si objednal smartiii destnik z webu. Asi pred tremi tydny. Nic. Nikdo se neobtezoval zavolat nebo napsat ze treba nemaji, nebo ze bude a kdy. Si myslim, ze Smartcentrum uz neexistuje. Panter je nedavno prece taky hledal a vcelku marne.

Nejaka zkusenost ? Byl tam nekdy nekdo ?
Ja jsem tam nebyl, ale volal jsem na dve cisla a pokazde to nekdo vzal. Jednani celkem v pohode. Na prvni email mi odpovedeli a na druhy ne, ale s emaily mam vseobecne spatnou zkusenost, lepsi je zavolat.
Obrázek Obrázek
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Dalsi moji smutnou zkusenosti z DA Chodov je, ze jsem si tam ted kupoval za 600,-Kc orig. lepici sadu na pneu ( jen lepidlo ) a prodali mi zbozi, jehoz doba pouzitelnosti ma 2/3 jiz za sebou :-( Jelikoz jsem pospichal, tak jsem si toho hned nevsiml a zjistil to az doma. Chci to vratit a nevim kdy se zase dostanu do Prahy kua. O Smartparadu asi bude dopoledne v "prodeji ND" zavreno ???
Obrázek Obrázek
Panter

Příspěvek od Panter »

Pajik: souhlasim s tebou ve vsem, jen jsem chtel reagovat na to ze smartcentrum neexistuje...

s temi emaily mi ani nemluv, Dyku. nechapu jak v 21.stoleti nedokaze nekdo jednou tydne otevrit firemni schranku !!!

:roll: jo cesky firmy, ceny, spolehlivost a kvalita jsou nekde jinde nez na zapade... ale co jsem tak pozoroval pomalu se to zlepsuje, tedy krome cen, ze? :?
Odpovědět