Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Je v tom bordel. Někdo je jasnej, ale pro "nedostatek" důkazů ho pustěj, a tady si nejsou jistí ani trochu a napařej 2x doživotí. Nelituju Káju ani s ním nesympatizuji, ale sere mě co je všechno možný. Spravedlnost tady jasně dostává na prdel, protože vinných bude víc.
mě ten případ začíná zajímat čím dál tím víc, ještě před pár lety jsem dělal pro člověka co jeho kamaráda kájínek údajně na tom parkovišti zabil. On je hodně politicky angažovanej za plzeň a když měl schůzku s tehdejšim ministrem sobotkou odnesl si odtamtud fotku mírova. Při čemž nepřímo řečeno moc se do toho neser nebo tam skončíš. mám velkou nedůvěru v politice našeho státu.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
V jakém případě se používá slovo politika známe, takže víme co to je. Když volíš státní politiku, tak můžeš zvolit jenom menší zlo. Ve vysokých kruzích se vždycky najde nějaká zkorumpovaná ku..a , na jejíž činy doplatí jiní lidé, nebo někdo kdo hájí hlavně svoje zájmy a chce si jen nahrabat. No a když někoho takovýho začne někdo další ještě vydírat, tak je to úplně v pr...i.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Takže vzhledem k tomu že máme v klubu zdatnou dokumenteristku můžu vložit pár fotek ze včerejší PŘÍŠERNÝ akce Jinak myslím že Pette s manželkou do klubu rychle zapadnou.
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.