Rádio najednou nefunguje
-
saidy
Rádio najednou nefunguje
ahojky, doufám, že mi někdo můžete poradit...mám takový problém. Máme Smartíka dovezenýho z Německa...rádijko fungovalo vpohodě i CD přehrávač, vše ok...dnes najednou z ničeho nic nefunguje a při zastrčení klíče do zapalování se objevují na displeji pouze hodiny a to pořád stejný čas...rádio nefunguje, CD mechanika také ne...vůbec nereaguje...nevíte někdo co by to mohlo být???
děkuji za odpovědi...
-
Jiri Janacek
Taky mi přestalo hrát ale po otočením klíčku se mi napíše ERROR 3 
tak sem neváhal a zavolal se panu Chrobákovi (www.smart-dily.cz) a řekl mi že to je chyba koncového zesilovače. Příští týden budu vědět víc. Pokus se mu dovolat a hned ti řekne co stim je.
tak sem neváhal a zavolal se panu Chrobákovi (www.smart-dily.cz) a řekl mi že to je chyba koncového zesilovače. Příští týden budu vědět víc. Pokus se mu dovolat a hned ti řekne co stim je.
-
saidy
-
autodiagnostika
muzu se ti nato podivat jsem z olomouce,nebo to muzes poslatsaidy píše:díky za radu, asi to zkusím...od zroje jsme rádio odpojili a nic...dokonce sme vyměnili pojistku a taky nic...předtím se mi objevoval pořád stejný čas po odpojení od zdroje 00:00..a reakce jinak žádná...vůbec netuším co s tím můžebýt...
btw...ten koncový zesilovač je co??