Parkování

Kecy které nejsou k věci
Odpovědět
pezot309

Příspěvek od pezot309 »

David0600 píše:to ani neni potřeba, nikdy ti nedokážou že ti něco údajně dali za stěrač, co nepodepíšu nemá zpětnou vazbu
to je sice pravda , ale když si opíšou SPZ a vyfotí tak to neokecáš... :?
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Opisovat a fotit si můžou co chtěj,ale přestupek můžou řešit pouze s řidičem kterej spáchal přestupek.A na to jim fotka někde zaparkovanýho auta nestačí. :lol:
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

přesně fotky si můžou nacpat do alba :lol:
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
pezot309

Příspěvek od pezot309 »

hm... :? asi na tom něco bude... :roll: stejně , bojim bojim... :shock:
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

neni čeho pokud si nevíš rady jak na ně tak si počty na straznici.com
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
dyno

Příspěvek od dyno »

pezot309 píše: to je sice pravda , ale když si opíšou SPZ a vyfotí tak to neokecáš... :?
No asi takhle:

V právním pořádku ČR je jasně definováno, že fotka (stejně tak jako video) je považováni pouze na nepřímý důkaz tzn. nemůžeš být odsouzen pouzde na základě nich. Je to pouze podpůrný prostředek na základě kterého se pak dotyčný třeba přizná....třeba ne.....
Akorát v některých případech to chce mít hodně silnej žaludek a dobrý znalosti PPČR abys to obhájil..... :wink: Mohl bych vyprávět kolikrát už jsem byl předvolanej...... :roll:
Born stupid ? Try again...
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Ten už tam stojí asi dlouho co? :lol:

Obrázek
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
Barbora
Smart ACE

Příspěvek od Barbora »

To je dobry :lol: :lol: :lol:
Zuziiik

Příspěvek od Zuziiik »

To David: A už a niekedy predvolali za tie pokuty? Zaujíma ma akú to má dohru, keď ich neplatíš...
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

každý den mě předvolávají tím lístečkem, ale jelikož na to nemají ze zákona nárok tak končí v koši. Není co platit, když ti nikdo nic nepředal
Zuziiik

Příspěvek od Zuziiik »

Aha. A nemôže sa sta, že ti napríklad príde nejaké predvolanie domov ako majtelovi auta? Alebo keď a zastaví fízel na ceste v rámci nejakej kontroly, nevybehnú mu niekde v systéme, že máš nezaplatené pokuty a nevycashuje a? Príde mi divné, že proste len zahodíš lístoček a nikto to už ďalej nerieši...
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

domu ti to přijít může, ale v maximální lhůtě 1rok pak je to promlčené. Fízel tě zastavit může, ale většinou tě zastaví státní policie a ta není s městskou propojená. Těžko tě někdo může kasírovat na místě za přestupky, které jsi spáchala někde jinde a né za jeho přítomnosti. Nejsme v rakousku nebo v podobných státech kde funguje policie jako zákon myslím tím m칝áky. Lísteček za stěračem není nic. Nic jsi nepodepsala nic si nepřevzala můžou řešit co chtějí ale těžko něco vyřeší
Zuziiik

Příspěvek od Zuziiik »

OK, dik za info...užitočné vedie ako sa vyhnú pokutám :wink:
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

Obrázek
Jirka P
Smart ACE

Příspěvek od Jirka P »

:-)))
Vaše problémy hravě vyřeší naše - vodíková bomba!
Odpovědět