Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
taky bych nechodil zase do extrému, jiná situaci by byla kdyby jsme byli na nule
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
DYK77 píše:Na provoz Smart fóra dosud do r. 2008 přispěli tito členové:
DYK77
David
xlukas.cz
Jirka P.
Libor S.
fender
Anry85
STAS1
sultana
moni
houzar
Olii05
Jiri Janacek
Zuziiik
houska
Ludva
Jirka
road-star
Druzeta
Bajza
Gibon
Kimby
Michal71
Ricardo
Barbora
Dostál
Eldiga
pezot309
Dyno
Velké díky za podporu
Jestli jsem na někoho zapomněl připomeňte se mi.
Chtěl bych upozornit na jeden nedostatek. Někteří z vás opomíjejí při platbě uvedení své přezdívky, jak jsem žádal v prvním příspěvku tohoto tématu a nevíme pak ke komu částku přiřadit, což je škoda.
Můžete také vložit obrázek ( Sceen Shot ) pro zvýraznění vaší platby.