Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vykašlete se na bývalé zedníky a pokrývače, kteří jsou zaměstnáni u DCH, Obrate se přímo na odborníky ve Smart centru v Drážďanech, vždy to není tak daleko a ještě poznáte profesionální přístup k zákazníkovi a kde si nebudete připadat jako otravný element
Ahoj, nemáte zkušenost s někým okolo Prahy na výměnu motoru? A jaká je asi cena? Mám smártíka rv 99, najeto 110tis. Dnes mi volali z Chodova, že mi nefungují válce a že je to na výměnu motoru, u nich to vyjde na lidových 77tis , nemám peníze na koupi jiného a navíc bych ho ani nechtěla měnit. Vůbec jsem netušila, že mají autíčka problémy s motorem. Díky za radu
Koukni do ''soupisu nejcastejsich dotazu'' a do ''kontaktu na opravny'' . Mozna to nebude tak hrozne, protoze vymena pistu, krouzku, ventilu... se tu casto u 600ccm co maji najeto kolem 100.000Km resi a po oprave se jezdi vesele dal. Oprava je vetsinou za mene nez polovicni castku, kterou Ti sdelili v DA.
A myslíš, že je zbytečné platit za nový opravený motor nebo nechat vyměnit špatné díly na tom mém stávajícím? Nemám s tím žádné zkušenosti a navíc teď nemáme peníze nazbyt
Jitka píše:A myslíš, že je zbytečné platit za nový opravený motor nebo nechat vyměnit špatné díly na tom mém stávajícím? Nemám s tím žádné zkušenosti a navíc teď nemáme peníze nazbyt
Nový opravený motor je pouze umytý starý motor na kterém jsou vyměněné díly které si můžeš sama vyměnit.
no sama asi ne , tak ja zkusim sehnat nekoho kdo opravi ten muj. cenove to vyjde nastejno? ono je to asi akorat rychlejsi co? vymenit jiz opraveny nez opravovat stavajici..
Tak rychlejší určitě bude vyměnit starý motor za nový,ale když necháš opravit ten starý tak vyměníš špatné díly,ale když koupíš jiný opravený tak nevíš co na něm bylo vyměněno,určitě jenom ty nejnutnější díly když to někdo dělá na kšeft.Časem zase odejde něco jinýho,sice na to dostaneš nějakou záruku,ale ono i když to bude pošitý tak to chvíli vydrží.Cena za opravu se těžko určuje dopředu,dokuď to není rozebraný,některé díly se mění vždycky a některé podle stavu.Nejaké kontakty na opravu tady najdeš,nebo zkus napsat Mata brabusj,ten tady opravy motorů nabízel.
Ale ten je myslím z Brna ne? Nevím, jestli by Krteček vydržel takovou dálavu...Nevíš náhodou, kde je oko na přiděláná tažného lana? To mě tak napadlo, kdyby Krteček začal stávkovat, tak jak ho můžu odtáhnout a neplatit majlant za odtahovku.
Jío, Mata je z Duchcova u Teplic. Dneska za nim jedu pro naše pidivozítko na kterym opravoval motor. Zejtra tu napíšu jak to jede. Na mym motoru, kterej žral ve finále litr voleje na 1000 km byly jenom načnutý ventily.
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen
v nárazníku máš krytku a pod ní závit, kam to voko zašroubuješ. Jinak Mata má i vottahovku poněvač vozí auta z dojčlandu. Nabízel mi i vodvoz. Takže dybys to dávala k němu klidně pro to přijede.
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen