Mě je jedno jak to nazvou a jak popíšou, že to funguje. Pro mě je výchozí tahle věta "...A kdyby někdo někdy vynalezl zázračnou látku, pak ji jistě bude ve velkém prodávat velkým olejářským společnostem a nebude se vnucovat po malých lahvičkách motoristům v maloobchodě".
Pokud jsi rozhodnutý to tam dát, tak to tam stejně dáš. Když nepoznáš rozdíl, tak olej můžeš vyměnit vždycky že? Četl jsem , že tyhle prostředky se nehodí k použití u nových motorů v záběhu, že dochází k zaleštění válců, což tedy potažmo znamená, že se špatně drží olejový film na stěnách válců a může dojít až k zadření pístu.
V době, je to už cca 10let, kdy jsem ještě jezdil na mašině, tak jsem testnul přípravek Metaltec
http://www.autokama-valvoline.cz/produc ... tec-1-120/ , který v té době propagoval dnes už nebožtík Pavel Hanzlík. Šlehnul jsem to do mašiny i do auta, ale žádný rozdíl, jsem tedy nezpozoroval, takže šel s příští výměnou oleje ven a už jsem tam nic takového nikdy nedával. S příchodem internetu jsem si našel povídání z Ústavu technologie ropy a petrochemie, VŠCHT Praha a zjistil, že je to asi pěkně na ho**o , takže já tam teda nic lít nebudu.
Jestli však lze účinek RVS nějak změřit na výkonu , tak bude možná použití v oblasti závodní, nebo tam se motor sotva kdy dožije dvou let bez rozebrání a výměny nejrůznějších dílů, takže tam se možná vedlejších účinků tolik nebojí.