Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jirka P. me jeste upozornil na tu diskuzi co se pod clankem rozviji. Taky dobry nazory.
6.12. bude v Janove dalsi bitka a mozna dojde i na Chanov. No bude to zajimavy. Nebavi me na tu pakaz doplacet a jeste je respektovat. Ted co to mezi lidma vre a resi se cikani, vyplouva celkem na povrch, ze hafo lidi s nimi casto prichazi do styku, na ruznych mistech republiky,z cehoz tedy plyne, ze Chanov neni jediny ciganky geto , ale ze je to roztahany prakticky vsude. Pro mnohe z lidi to znamena nejake omezeni, strach, nebo denni nasranost koukat na ne, jak si za nase prachy hodujou a maj vsechno u prd*le a bude hur.
Jestli jo, tak si čerti ještě víc posílí ego a nebudou se už bát vůbec ničeho. Dneska mi kámoš říkal, že před nedávnem v Chánově hořelo a hasiči dorazili do 6ti minut. Cigošum se to nelíbilo, že jako přijeli pozdě, takže když teď o něco jde a hasiči musej jet do Chánova, tak s nimi musí jet policejní doprovod, aby si bigoši nechtěli vylejvat na hasičích zlost. To je fantazie co?
JJ dluzej desetitisice , nemakaj a budou ted brecet, ze jim nekdo vzal par tisic, tak at si to uzijou.
Podle poslednich udalosti je to vsude, napriklad ta ciganska afera v Brne tedka, mafie jak prase, nic dobryho. Kde jsou ty casy co bigosi honily ziguliky. Dneska kouknu na provoz a krosej hojne ve Fabiich, Octaviich ( i novych ) a tuhle jden v novem Jaguaru a o minutu pozdeji cigan jak bota v novim Superbu a to vsechno za nase prachy, podvody, pasactvi atd ... jinak kde by na to ty gumy vzaly.
No ono hodně jich má invalidní průkaz a na ten dostanou jednou za 5 let 100t Kč na nákup auta,dostávají dálniční známku,na benzín dostávají....a to jsem ještě neviděl žádnýho indiána na vozejku.
xlukas.cz píše:asi zacnu podporovat ty protimensinove strany.
lenku dnes otravovali v tramvaji a kdyz vystupovali, tak od jednoho pry dostala facku
to bych tam toho frajera dobil bejt u toho
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail