Snímač nastavení úhlu volantu ESP
-
ebros
Snímač nastavení úhlu volantu ESP
Potřebuji poradit - vozidlo mělo vystřelenej airbag řidiče, od té doby píše snímač nastavení volantu vadný! v ABSu. Mám jiný nevím co mu je. Nevím jak nakodovat, přizpůsobit. A nemohu sehnat 100% funkční samotné to objednat nejde, je to součástí volantu.
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
To nevim, ale je k tomu zapotřebí diagnostiky, takže Ti to určitě udělají v Daimleru na Chodově nebo se pozeptej u konkurence http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtopic.php?t=1008
-
Oldrich Salek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Snímač nastavení úhlu volantu ESP
já měl taky vystřelený erb.i u spolujezdce a taky vzstřelené patrony v pasech musel jsem dat druhé ,ale musíš to nechat znovu načíst do jednotky ,hlavně na to ten dotyčný musí mít program ,mi to dělal kluk který ma stolici BOSCH a je to ok .taky to ABS se srovnalo po tom novém načtení ,ale až když se srovnala geometrie a hlavně příčka volantu do roviny jinak to stále po rozjezdu svítilo ,.pozor při montáži nového erb.dráty radši nech připojit tomu mechanikovi ,muže se totiž stát že ti zase vystřelí tak ti přeju štastné pořízení OLDAebros píše:Potřebuji poradit - vozidlo mělo vystřelenej airbag řidiče, od té doby píše snímač nastavení volantu vadný! v ABSu. Mám jiný nevím co mu je. Nevím jak nakodovat, přizpůsobit. A nemohu sehnat 100% funkční samotné to objednat nejde, je to součástí volantu.
FOR TWO 800CDI SPORTLINE WEBASTO
FOR TWO COUPE BLACK
Toyota RAV 4
FOR TWO COUPE BLACK
Toyota RAV 4