Snímač nastavení úhlu volantu ESP

Řešení problémů elektroinstalace, schémata, návrhy na změny
Odpovědět
ebros

Snímač nastavení úhlu volantu ESP

Příspěvek od ebros »

Potřebuji poradit - vozidlo mělo vystřelenej airbag řidiče, od té doby píše snímač nastavení volantu vadný! v ABSu. Mám jiný nevím co mu je. Nevím jak nakodovat, přizpůsobit. A nemohu sehnat 100% funkční samotné to objednat nejde, je to součástí volantu.
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Nový nebo vyměněný volant se nechává nakalibrovat :idea:
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
ebros

Příspěvek od ebros »

Jak se to kalibruje?
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

To nevim, ale je k tomu zapotřebí diagnostiky, takže Ti to určitě udělají v Daimleru na Chodově nebo se pozeptej u konkurence http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtopic.php?t=1008
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
Oldrich Salek
Kontaktovat uživatele:

Re: Snímač nastavení úhlu volantu ESP

Příspěvek od Oldrich Salek »

ebros píše:Potřebuji poradit - vozidlo mělo vystřelenej airbag řidiče, od té doby píše snímač nastavení volantu vadný! v ABSu. Mám jiný nevím co mu je. Nevím jak nakodovat, přizpůsobit. A nemohu sehnat 100% funkční samotné to objednat nejde, je to součástí volantu.
já měl taky vystřelený erb.i u spolujezdce a taky vzstřelené patrony v pasech musel jsem dat druhé ,ale musíš to nechat znovu načíst do jednotky ,hlavně na to ten dotyčný musí mít program ,mi to dělal kluk který ma stolici BOSCH a je to ok .taky to ABS se srovnalo po tom novém načtení ,ale až když se srovnala geometrie a hlavně příčka volantu do roviny jinak to stále po rozjezdu svítilo ,.pozor při montáži nového erb.dráty radši nech připojit tomu mechanikovi ,muže se totiž stát že ti zase vystřelí tak ti přeju štastné pořízení OLDA
FOR TWO 800CDI SPORTLINE WEBASTO
FOR TWO COUPE BLACK
Toyota RAV 4
Odpovědět