Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gibon píše:Pochybuju že smart má řadící kulisu. Ta se snad vyskytuje jen u manuální převodovky. Mám pravdu?
Smart nemá automatickou převodovku,ale manuální robotizovanou převodovku,řadící kulisa tam asi bude,ale nevím jak by mohla být vychýlená a jak by na to někdo přišel.
jedine co ma napada ze by mohol byt vychyleny ten radiaci hlinikovy valec, ale to by sa musel asi niekto hrat s jeho pohonom, ze by boli posunute zuby na tom motorceku
Jsem nevěděl že u sekvenční převodovky je tohle možný. Já myslel, že kulisy se týkají jen klasického háčka, takže když jsou kulisy na figu , tak lze jen odhadovat jakou rychlost jsem právě zařadil, protože je v řadící páce moc velká vůle.
majka píše:Slyseli jste nekdy nekdo o vychyleni radici kulisy? Da se s tim neco delat? Dik Majka
v inom vlakne som cital ze ti tu zavadu povedali MB servise, pytyla si sa ci sa to da opravit a co by to stalo? Podla toho by sme mozno na nieco prisli.
Abych zacala od zacatku, ze mam pokazenou radici kulisu my rekli v mercedesu v Brne. Nechala jsem tam auto prevezt protoze jsem mela pokazeny imobilizer, v mercedesu mi rekli, ze zadny problem ze to v pohode opravy. Za tyden mi zavolali, ze imobilizer je v poradku, ze trikrat nastartovali, bohuzel po ctvrte uz nenastartoval a ze je pokazena radici kulisa a ze musi vymenit celou prevodovku.
Podle me je to s tou kulisou nejaky divny. Majko, obvolej ty Chrobaky a Martinky a dej nam vedet, co jsi zjistila. Myslim, ze fakt nevime. Kdyby to bylo jenom o te radici pace, tak je asi sranda ji vymenit. Tohle je neco v haji v prevodovce a je to na rozebrani a peknou opravu asi + moznost, ze to co je tam poku*vene pujde spatne sehnat.