Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pros?m o radu. Stala se mi takov? zvl??tn? v?c,bez jak?hokoli z?sahu a po?kozen? mi za?ala sv?tit kontrolka airbagu. Ujel jsem asi 1/2km zastav?m n?co si vy??d?m a kdy? znovu startuji,tak kontrolka se rozsv?t? po chv?li zhasne a zase se rozsv?ti a sv?t? celou dobu j?zdy. Co se mohlo st?t
Je?t? p?ed t?m servisem, zkus odpojit baterku na 15 minut nebo d?le, aby se restartovala ??d?c? jednotka. Nev?m jestli to pom??e ( u n?kter?ch aut pom??e jen smaz?n? chyb servisn?m mechanikem pomoc? diagnostiky ) , ale m?l jsem baterku odpojenou celou zimu a nijak to tomu neu?kodilo.
ta mi ob?as taky sv?t? jen kdy? je venku pod nulou ale do kilometru zhasne. p?imrze tam kontakt jak se to tro?ku oh?eje tak se rozpoj? a zhasne ??dn? z?vada hor?? by bylo kdyby neshasl ta kontrolka je dost citliv? ale z 90% i kdy? sv?t? je airbag funk?n
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
No hlavn? se do toho moc nehrabat. Norm?ln? sta?? na n?jakou dobu odpojit baterku a m??e si ?lov?k porozpojovat kontakty airbagu u volantu nebo pod seda?kou a prost??kat to WD-40 , ale u Smartu bude sund?n? volantu asi velkej probl?m viz http://smart.wz.cz/viewtopic.php?t=33 , tak?e opatrn
j? se nehrabu skoro v ni?em kdy? nemusim, ale do volantu s airbagem bych se nehrabal i kdybych musel
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
No je na tom celkem houby vym?nit si pytel. Nap?. Saxa povol?? ?roubov?kem dva ?rouby na spodku volantu a m?? to v ruce. Existuj? ale dv? z?sady. Nesm? se to prom??ovat nap?. multimetrem a mus? b?t p?ed demont??? dostate?n? dlouho odpojen? baterie, jinak je ta v?m?na n?ro?n? asi jako vym?nit kolo za rezervu, nebo je?t? leh??. No ale taky jsem to je?t? ned?lal, nebylo to t?eba, tak jsem r?d. Po zku?enosti *DM* to u Smartu rozhodn? zkou?et ani nebudu