Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jaj tak to je mi luto ze som vyvolal takuto debatu o SK fore ja urcite asi zoztanem tu,,,, tam som komunikoval sam so sebov a uz som mal naozaj schyzu tu sa da aspon pokecat
Jojo taky m?m r?d, kdy? to n?kde ?ije a je mi jedno kde to je. Jak m?m ?as tak se sem hupnu hned pod?vat a pokud mo?no nenech?m jedin? p??sp?vek bez odpov?di.
Jinak l?to Ti to b?t nemus?, fak si ned?lej v??itky. Jsem r?d, ?e o Smart klubu na Slovensku v?m
?e je to pomalej??, to j? vim. Jeden kolega co tohle f?um na mou prosbu vytvo?il, dal dom?nu na server Webzdarma.cz, kde to sice nic nestoj?, ale ve ?pi?e to trochu brzd?. Nejhor?? to je asi ve?er, ale t?eba te? r?no to l?t? par?dn
marcus sam asi vies preco to forum na sk vyzera tak ako vyzera... skratka slovaci su taky a smartov maju bud firmy, alebo ludia ktory to maju dost na haku.... ale nevadi, budeme chodit do ciech, ked tam je lepsia situacia
caves marko bolo mi cudnuo preco si tu este neni pisal som ti ICQ a ty nic .... no mas pravdu na SK maju ludia vacinou firemne auta ale neva CSSR funguje dalej budeme robit zle tu...