DYK77 píše:Jsem dostal odpov?? emeilem na t?ma motok?ry
Pane P?nov,
k dispozici je 5motok?r,jedna j?zda trv? 8 min.,za hodinu provozu u?tujeme 2900,-K?.Z?lohu nemus?te platit,v?e a? na m?st?.P?ilby se p?j?uj? na m?st?.Ob?erstven? je na m?st? v baru(24-30 m?st k sezen?),je mo?no i j?dlo-oblo?en? m?sy,chleb??ky,jednohubky.
Rezervace nejl?pe b?hem z?t?ka.Volejte 605 355 424 s pozdravem petr hovorka
jarní vymetání 07 - !!! PROGRAM !!!
-
nehpo
-
pajoxx
DYK77 píše:Jsem dostal odpov?? emeilem na t?ma motok?ry
Pane P?nov,
k dispozici je 5motok?r,jedna j?zda trv? 8 min.,za hodinu provozu u?tujeme 2900,-K?.Z?lohu nemus?te platit,v?e a? na m?st?.P?ilby se p?j?uj? na m?st?.Ob?erstven? je na m?st? v baru(24-30 m?st k sezen?),je mo?no i j?dlo-oblo?en? m?sy,chleb??ky,jednohubky.
Rezervace nejl?pe b?hem z?t?ka.Volejte 605 355 424 s pozdravem petr hovorka
a kdo se oto?? na st?echu je borec
-
nehpo
-
nehpo
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Volali mi ze Zl?na, jestli teda jako na t?ch motok?r?ch trv?me a jestli plat? ta hodinov? rezervace. Asi mi cht?l nazna?it, ?e ta hodina je docela hodn?, tak nev?m, ale zase nejsme ??dn? mejdla ne? Kdy? u? tam budem tak budeme jezdit i kdyby n?m m?ly ty pazoury upadnout
Si ??k?m, ?e i kdyby n?s jezdilo minim?ln? 10lid?, tak d?me po t?ech stovk?ch dohromady ty 3000,- na hodinu je?d?n?. Pak by na ka?d?ho p?ipadalo 30 minut j?zdy. No 30 minut je pr? hodn?, ale zase to m??eme prolo?it n?jak?m focen?m a nemus?me se u toho strkat honem honem, aby se v?ichni vyst??dali. Tak douf?m, ?e kdy? u? je to takhle zamluven?, ?e si to vyzkou?? v?ce lid? ne? 10, ??m v?ce t?m l?pe, nebudou n?s tolik bolet ruce a bude to na hlavu zase o n?co levn?j??.
-
nehpo
ja i kamos co jede se mnou chceme jezdit na 100% - jsem za hodinovou rezervaci (kdyz nas bude aspon 8-10)DYK77 píše:Volali mi ze Zl?na, jestli teda jako na t?ch motok?r?ch trv?me a jestli plat? ta hodinov? rezervace. Asi mi cht?l nazna?it, ?e ta hodina je docela hodn?, tak nev?m, ale zase nejsme ??dn? mejdla ne? Kdy? u? tam budem tak budeme jezdit i kdyby n?m m?ly ty pazoury upadnoutSi ??k?m, ?e i kdyby n?s jezdilo minim?ln? 10lid?, tak d?me po t?ech stovk?ch dohromady ty 3000,- na hodinu je?d?n?. Pak by na ka?d?ho p?ipadalo 30 minut j?zdy. No 30 minut je pr? hodn?, ale zase to m??eme prolo?it n?jak?m focen?m a nemus?me se u toho strkat honem honem, aby se v?ichni vyst??dali. Tak douf?m, ?e kdy? u? je to takhle zamluven?, ?e si to vyzkou?? v?ce lid? ne? 10, ??m v?ce t?m l?pe, nebudou n?s tolik bolet ruce a bude to na hlavu zase o n?co levn?j??.
- road-star
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
To? to my jsme zase jinej p??pad - j? a asi ani co-pilot se do motok?r zas tak nehrneme - uvid?me na m?st?. U? jme to p?rkr?t zkusili, ale nen? nad po??dn? racing na oby?ejn? okresce!DYK77 píše:Volali mi ze Zl?na, jestli teda jako na t?ch motok?r?ch trv?me a jestli plat? ta hodinov? rezervace. Asi mi cht?l nazna?it, ?e ta hodina je docela hodn?, tak nev?m, ale zase nejsme ??dn? mejdla ne? Kdy? u? tam budem tak budeme jezdit i kdyby n?m m?ly ty pazoury upadnoutSi ??k?m, ?e i kdyby n?s jezdilo minim?ln? 10lid?, tak d?me po t?ech stovk?ch dohromady ty 3000,- na hodinu je?d?n?. Pak by na ka?d?ho p?ipadalo 30 minut j?zdy. No 30 minut je pr? hodn?, ale zase to m??eme prolo?it n?jak?m focen?m a nemus?me se u toho strkat honem honem, aby se v?ichni vyst??dali. Tak douf?m, ?e kdy? u? je to takhle zamluven?, ?e si to vyzkou?? v?ce lid? ne? 10, ??m v?ce t?m l?pe, nebudou n?s tolik bolet ruce a bude to na hlavu zase o n?co levn?j??.
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart.