jarní vymetání 07 - !!! PROGRAM !!!

srazy, propagace, financování
Zamčeno

Jste pro tento program ?

ANO
12
100%
NE
0
Žádná hlasování
ANO, ale mám k tomu výhradu viz ní?e
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 12

nehpo

Příspěvek od nehpo »

DYK77 píše:Jsem dostal odpov?? emeilem na t?ma motok?ry

Pane P?nov,
k dispozici je 5motok?r,jedna j?zda trv? 8 min.,za hodinu provozu u?tujeme 2900,-K?.Z?lohu nemus?te platit,v?e a? na m?st?.P?ilby se p?j?uj? na m?st?.Ob?erstven? je na m?st? v baru(24-30 m?st k sezen?),je mo?no i j?dlo-oblo?en? m?sy,chleb??ky,jednohubky.
Rezervace nejl?pe b?hem z?t?ka.Volejte 605 355 424 s pozdravem petr hovorka
-O
pajoxx

Příspěvek od pajoxx »

DYK77 píše:Jsem dostal odpov?? emeilem na t?ma motok?ry

Pane P?nov,
k dispozici je 5motok?r,jedna j?zda trv? 8 min.,za hodinu provozu u?tujeme 2900,-K?.Z?lohu nemus?te platit,v?e a? na m?st?.P?ilby se p?j?uj? na m?st?.Ob?erstven? je na m?st? v baru(24-30 m?st k sezen?),je mo?no i j?dlo-oblo?en? m?sy,chleb??ky,jednohubky.
Rezervace nejl?pe b?hem z?t?ka.Volejte 605 355 424 s pozdravem petr hovorka
:D j? myslel ?e budeme z?vodit se SMAR??KAMA a na sn?hu aby byla v?t?? z?bava, kdo bude m?t co nejm?n? ?ukanc?, ten vyhr?l jo :lol:

a kdo se oto?? na st?echu je borec :D
Garrulus

Příspěvek od Garrulus »

Soupe??v kufr je za 20 bod? :twisted:
nehpo

Příspěvek od nehpo »

Garrulus píše:Soupe??v kufr je za 20 bod? :twisted:
a ty nekecej a koukej se dostavit uz v sobotu :evil:
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

nehpo píše:
Dob?e jsi mu to nandal :lol:
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
nehpo

Příspěvek od nehpo »

DYK77 píše:
nehpo píše:
at netrha roadster-partu :!:
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

J?zda po dvou kolech p?es 100m za 30 bod?.
houska mi už neříká pane
road-star
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od road-star »

nehpo píše:
DYK77 píše:
nehpo píše:
at netrha roadster-partu :!:
JO! :twisted:
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart. :wink:
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Volali mi ze Zl?na, jestli teda jako na t?ch motok?r?ch trv?me a jestli plat? ta hodinov? rezervace. Asi mi cht?l nazna?it, ?e ta hodina je docela hodn?, tak nev?m, ale zase nejsme ??dn? mejdla ne? Kdy? u? tam budem tak budeme jezdit i kdyby n?m m?ly ty pazoury upadnout :lol: Si ??k?m, ?e i kdyby n?s jezdilo minim?ln? 10lid?, tak d?me po t?ech stovk?ch dohromady ty 3000,- na hodinu je?d?n?. Pak by na ka?d?ho p?ipadalo 30 minut j?zdy. No 30 minut je pr? hodn?, ale zase to m??eme prolo?it n?jak?m focen?m a nemus?me se u toho strkat honem honem, aby se v?ichni vyst??dali. Tak douf?m, ?e kdy? u? je to takhle zamluven?, ?e si to vyzkou?? v?ce lid? ne? 10, ??m v?ce t?m l?pe, nebudou n?s tolik bolet ruce a bude to na hlavu zase o n?co levn?j??.
Obrázek Obrázek
nehpo

Příspěvek od nehpo »

DYK77 píše:Volali mi ze Zl?na, jestli teda jako na t?ch motok?r?ch trv?me a jestli plat? ta hodinov? rezervace. Asi mi cht?l nazna?it, ?e ta hodina je docela hodn?, tak nev?m, ale zase nejsme ??dn? mejdla ne? Kdy? u? tam budem tak budeme jezdit i kdyby n?m m?ly ty pazoury upadnout :lol: Si ??k?m, ?e i kdyby n?s jezdilo minim?ln? 10lid?, tak d?me po t?ech stovk?ch dohromady ty 3000,- na hodinu je?d?n?. Pak by na ka?d?ho p?ipadalo 30 minut j?zdy. No 30 minut je pr? hodn?, ale zase to m??eme prolo?it n?jak?m focen?m a nemus?me se u toho strkat honem honem, aby se v?ichni vyst??dali. Tak douf?m, ?e kdy? u? je to takhle zamluven?, ?e si to vyzkou?? v?ce lid? ne? 10, ??m v?ce t?m l?pe, nebudou n?s tolik bolet ruce a bude to na hlavu zase o n?co levn?j??.
ja i kamos co jede se mnou chceme jezdit na 100% - jsem za hodinovou rezervaci (kdyz nas bude aspon 8-10)
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Hlasovalo 11 lid? pro, tak by n?s m?lo b?t 10 ur?it? i kdy? je Liborova ??ast nejist?. Jirka Jan??ek, tak? mysl?m jede s kamar?dem a bylo jen za jeden hlas, tak?e jak ??k?m 10 by n?s m?lo b?t minim?ln? a to je dob?e.
Obrázek Obrázek
road-star
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od road-star »

DYK77 píše:Volali mi ze Zl?na, jestli teda jako na t?ch motok?r?ch trv?me a jestli plat? ta hodinov? rezervace. Asi mi cht?l nazna?it, ?e ta hodina je docela hodn?, tak nev?m, ale zase nejsme ??dn? mejdla ne? Kdy? u? tam budem tak budeme jezdit i kdyby n?m m?ly ty pazoury upadnout :lol: Si ??k?m, ?e i kdyby n?s jezdilo minim?ln? 10lid?, tak d?me po t?ech stovk?ch dohromady ty 3000,- na hodinu je?d?n?. Pak by na ka?d?ho p?ipadalo 30 minut j?zdy. No 30 minut je pr? hodn?, ale zase to m??eme prolo?it n?jak?m focen?m a nemus?me se u toho strkat honem honem, aby se v?ichni vyst??dali. Tak douf?m, ?e kdy? u? je to takhle zamluven?, ?e si to vyzkou?? v?ce lid? ne? 10, ??m v?ce t?m l?pe, nebudou n?s tolik bolet ruce a bude to na hlavu zase o n?co levn?j??.
To? to my jsme zase jinej p??pad - j? a asi ani co-pilot se do motok?r zas tak nehrneme - uvid?me na m?st?. U? jme to p?rkr?t zkusili, ale nen? nad po??dn? racing na oby?ejn? okresce! :twisted:
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart. :wink:
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Tak uvid?te, j? mysl?m, ?e to alespo? jeden z v?s prubne, p?eci nebudete kazit srandu :D
Obrázek Obrázek
road-star
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od road-star »

DYK77 píše:Tak uvid?te, j? mysl?m, ?e to alespo? jeden z v?s prubne, p?eci nebudete kazit srandu :D
No minim?ln? v?m budem d?lat roztlesk?va?ky pod?l trat?! :D *pivo*
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

No aby jsem tam nejezdil s?m s Nehpem a ostatn? jen netleskali, to abych si vzal je?t? m?sto rukou jedny prot?zy :twisted:
Obrázek Obrázek
Zamčeno