Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ahoj Všichni tak mám též mazlika ve středu jsem si ho přivezl z Prahy. Celá koupě byla docela zvláštní bazar neměl velký techničák a smaártík nešel nastartovat(sobota). Ve středu jsem si smártíka přivezl dom a celý šatsný jsem zapoměl sundat držák od navigace a EJHle raní probuzení jsem opravdu nečekal. Kolem smártíka bylo plno malých střípků...no hrozný pohled!
Dnes, už okno mám a sám jsem ho namontoval při rozebírání jsem tam rovnou "prdnul" i xenony a docela to změní pohled smárta je z něj Ďábel
Měl bych prozbu, mám panoramatickou střechu a mám dvě clonítka a lištu a nevím jak jí tam mám přidělat. Bylo mi zděleno, že je tam přilepená, ale to se mi nezdá páč a protože na té straně co má být eventuelně lepidlo tam je semiš proti poškrábání skla. Nemá se lišta vložit do nějakých plastových uchytů???
Druzeta píše:Lišta tam přijde ze předu do zadu, nezkoušíš ji tam z leva do prava
Blonďák nejsem ze předu do zadu je lišta o 10cm kratší, zítra rano jedu do Mercedesu jestli jí tam náhodou nemaj o něco delší a ještě pro nějaké drobnosti co ve smártu chybí(madlo u spolujezdce, lampička a vedle zapínaní na mlhovky a zadní plastový kolečka v sedačkách a asi i koberčky) a pak hurá do Týnce a sraz
už jsem to tu někde psal... na vysávání je nejlepší zahradní vysavač...s těma střepama by to mohla být fakt sranda když by se tam nedal ten pytel
PS škoda toho okna kvůli držáku