som tu novy a premyslam o kupe ojazdeneho smarta. V lete sa chystam do anglicka,a rozmyslal som ze by som si ho vzal odtial. (Dufam,ze ma tu neukamenujete, ze kazim ceske a slovenske hospodarstvo.)
Potesilo ma,ked so mnasiel na nete toto forum o milovnikoch smartov... Ze je to jedno prave z tych for,kde si rad precitam clanky kazdy den.
Snad po lete kazdu chvilu
Nenasiel som tu vsak ziaden clanok ohladom interieru...a mam par otazok...
Ako som si vsak pozeral kadejake bazare,alebo fotky roznych smartov,vsimol som si ze vacsina z nich ma modry nterier. Uprimne,doteraz som nebol nikdy zvyknute na take syte farby v aute..skor by som privital nieco elegantnejsie ako tmave,sede,cierne..nie prilis vyrazne.
Moja otazka vsak je,ci to je sposobene len tym ze som si nezvykol a po case by sa mi tato farba neskutocne zacala pacit,alebo..celkovo..by som rad vedel aky interier v autach mate,co sa vam paci,co nie.... dojmy,pocity...atd atd.
Moze to urcite ozivit vnutro auta taka frba,ale nie je to pri soferovani prilis iritujuce?
A tatkiez..je inak cenovo ohodnotene interier auta,alebo to je vsetko o subjektivnych pocitoch?:)
Pokial niekto najdete u vas v pc nejake fotky vasich interierov..rad by som sa pozrel. Dakujem...
S pozdravom
Maros