pivní trhy
-
Zuziiik
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
A jsme zase u toho.Gibon píše:Teda vlastně kozy
Hele vzpoměl jsem si na historku ze školní družiny, to mi bylo asi 9 let.
Hráli jsme takovou tu hru ve které musíš být vážný " Přijela tetička z Ameriky a přivezla nám ..."
Naposledy přivezla svini a já si z ní vybral kozy
Poté , co všichni uchcávali smíchy, nebo celá moje rodina, všichni okolo a i moje hlava už byly kozy, tak si mě všimla vychovatelka a málem mi skalpovala pejzy
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
To se hrálo tak, že jsi si vybral např. kozy a pak se tě "porota" ptala a ty jsi odpovídal jen slovem kozy a nesměl jsi se smát.
příklad
Co máš na hlavě?
odpověď : kozy
Co drží Gibon nejraději ?
Co má Gibonovo auto místo světel ?
Proč venku prší
a tak dále . Jo náročná hra , v družině člověk zvlčí
příklad
Co máš na hlavě?
Co drží Gibon nejraději ?
Co má Gibonovo auto místo světel ?
Proč venku prší
a tak dále . Jo náročná hra , v družině člověk zvlčí
- Gibon
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Vážení soudružky a soudruzy. "Právě se vracím z Hradu od prezidenta republiky.
Mohu vám sdělit, že pan prezident všechny mé návrhy, přesně tak jak byly podány, přijal...".
Právě jsem se vrátil z pivního festivalu kde jsem Housku porazil o jedno celé pivo což je u mě jako pijáka tvrdého alkoholu výkon hodný mistra. Kdybych plácal nesmysli omluvte mě mám asi tak 3 promile. Fotky budou zítra a myslím že se máte na co těšit. Mlhavě si vzpomínám že jsem obtěžoval asi 3 servírky a proto jsme museli měnit dost často stan. Ale k věci.... S Houskyčem jsme se společně ujednali že pražský členi klubu to vyloženě flákají (s vyjímkou Barbuchya Peteho) Vzpomatujte se nebo vás fakt vyloučíme na dosmrti a bude!!!
Mohu vám sdělit, že pan prezident všechny mé návrhy, přesně tak jak byly podány, přijal...".
Právě jsem se vrátil z pivního festivalu kde jsem Housku porazil o jedno celé pivo což je u mě jako pijáka tvrdého alkoholu výkon hodný mistra. Kdybych plácal nesmysli omluvte mě mám asi tak 3 promile. Fotky budou zítra a myslím že se máte na co těšit. Mlhavě si vzpomínám že jsem obtěžoval asi 3 servírky a proto jsme museli měnit dost často stan. Ale k věci.... S Houskyčem jsme se společně ujednali že pražský členi klubu to vyloženě flákají (s vyjímkou Barbuchya Peteho) Vzpomatujte se nebo vás fakt vyloučíme na dosmrti a bude!!!
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.