Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ahoj, stala se mi taková nemilá věc. Přes noc mi někdo ukradl anténu rádia. Kupodivu hraje i bez ní, ale rád bych sehnal novou. Nevím ale jestli je to nějaká univerzální nebo speciální. Na smart-dilech jsem ji nenašel. Víte někdo kde pro ni?
A to nemáš jenom to co je našroubovaný nebo i ten kloub co kouká z auta?
Jestli jenom ten prut, tak tam můžeš dát jakejkoliv, pokud bude mít stejnej závit, já jsem kupoval v Globusu takovej hliníkovej prut a jsou k tomu i takový redukce na různý závity.
No bohužel něco extra tam máme a lecjaká tam nepasuje. Má totiž velmi úzký průměr a v redukcích u noname antén tenhle průměr nebývá. Proto stále jezdím bez antény. A čekám až mi ji někdo prodá.
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
Gibon píše:No bohužel něco extra tam máme a lecjaká tam nepasuje. Má totiž velmi úzký průměr a v redukcích u noname antén tenhle průměr nebývá. Proto stále jezdím bez antény. A čekám až mi ji někdo prodá.
Gibon píše:No bohužel něco extra tam máme a lecjaká tam nepasuje. Má totiž velmi úzký průměr a v redukcích u noname antén tenhle průměr nebývá. Proto stále jezdím bez antény. A čekám až mi ji někdo prodá.
Naštěstí vzali jen prut a nic nezničili. Vzhledem k tomu, že rádio hraje, pořídím si spíš elegantní záslepku a hotovo . Tu mi snad neukradnou. Každopádně dík za tipy.
Anténu koupíš v Globusu, tak jako tu sirénu.
Já už koupil a musel vracet asi tři protože jim právě chyběla ta redukce na ten náš rozměr
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.