Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kupoval jsem nový klíč v Brně u Hošek Motor a.s. - jenom proto, že se mi promačkalo a vypadlo to žluté tlačítko !!!
Za plastový obal s čipem jsem zaplatil 1988 Kč. Čip je pak ještě nutno v Mercedesu spárovat s autem (to jsem nedělal , takže cenu nevím).
Smart For Two 0,6 benzin r.v.2000 - bohužel po smrti
ja som im nepovedal aky to je mam jednotlacitkovy a zohnal som si trojtlacitkovy...ale on mi povedal ze proste nejde sparovat iny kluc s autom... este som som volal do centraly v Bratislave tak uvidime ako sa vyjadria....
Nevím jak u Smarta, ale u Mercedesu nejde už jednou používaný klíč nahrát k jinému autu, jde nahrát pouze nový klíč, dokonce snad nejde ani nahrát nový klíč který byl objednán k jinému autu.
Nakodovat různé klíče není problém, ale ještě jsem neviděl že by někdo uměl klíče Mercedes a pokud má Smart něco jinýho tak si myslím že se tím nebude nikdo zabývat protože by se mu to nezaplatilo, vzhledem k počtu potencionálních zákazníků.