For Two - klima, podsvícení budíku, mlhovky

Řešení problémů elektroinstalace, schémata, návrhy na změny
Odpovědět
snb-rider

For Two - klima, podsvícení budíku, mlhovky

Příspěvek od snb-rider »

Tak jsem dostal na starost jednoho smarta. Jak vyměnit olej a udělat další údržbové věci jsem se tu dočetl. Ale potřebuju poradit s následujícím.

Jak má fungovat klima? Jetu to tlačítko s vločkou, když ho zmačknu, rozsvítí se jedna kontrolka, po dalším stisku se rozsvítí druhá kontrolka. Ovšem vzduch to fouká pořád stejný, žádné ochlazení. Dělám něco špatně, nebo je zrada jinde?

Nesvítí podsvícení tachometru, předpokládám, že se to někudy rozebere a vymění žárovka. Kudy a jak je nejlepší žárovku vyměnit?

Když zapnu na páčce blinkru přední mlhovku, svítí přední i zadní. Když to zase zmačknu jen vedle zapalovače, svítí zase přední i zadní. Je tohle vlastnost, nebo chyba?

Díky za info do začátku mého smartování :)

Jo a jen dodatek, oil filtr, vzduchový filtr seženu normál u kelly? dík
Gibon
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gibon »

Klimatizace funguje po zapnutí tlačítka s vločkou. Ale musí být zapnutý větrák. Pak už to musí chladit, když ne tak je něco zle. Mlhovky musí jít zapnout nezávisle na sobě. Jestli zapínáš obě jedním tlačítkem tak je něco zle. Filtry se dají v pohodě zakoupit v auto Kelly.
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
snb-rider

Příspěvek od snb-rider »

aha, takže mám zase dost práce :D
díky :)
Apollo

Příspěvek od Apollo »

já teda jen doplním dotaz k tomu tlačítku klimy proč to má ty dvě "polohy" kdy svítí jedna kontrolka nebo obě?
OGGY

Příspěvek od OGGY »

Když někdo připojoval přední mlhovky tak nechtěl kupovat spínač na přední a rovnou to zapojil na zadní a tím pádem se zapínají obě stejně :D ................ASI :wink:
dodo555
Smart ACE

Příspěvek od dodo555 »

klimu skus doplnit, stava sa ze sa straca chladiaca kvapalina a treba to raz za cas doplnit
smart passion 52kW 2007
smart passion 52kW 2008
smart ebike
Gibon
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gibon »

Apollo píše:já teda jen doplním dotaz k tomu tlačítku klimy proč to má ty dvě "polohy" kdy svítí jedna kontrolka nebo obě?
Třeba velká zima, a půl velké zimy.
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
snb-rider

Příspěvek od snb-rider »

tak ty mlhovky tam jsou orig, je to celkem vybavený smartík... ;) a zapínají se oboje jak tlačítkem zadní mlhovky, tak i páčkou předních mlhovek...

klimu zkusím doplnit a uvidím...

no a ten budík?
Odpovědět