Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To zn?? jak p?i?el cik?n do elektry, ?e chce ??rovku? Prodava? mu nab?z? "chcete Osram za 100,- nebo Tesla za 10,-K?" ? A cik?n na to "beru tu Tesla, j? si ji oseriem s?m".
DYK77 píše:No jo ale kdy? za 1500 koup?? 4xH7 a co 3 ned?le Ti jedna praskne , tak to na?tve a mont?? jsem provedl spr?vn?
to m?? pravdu, ale co se ??rovek t??e si myslim ?e uplatn?n? reklamace je jen na uzn?n? prod?vaj?c?ho m? d?l? v?m?nu k?mo? v servisu ?koda a u? asi p?l roku m? tla?? do toho abych tam nechal auto aby prom??il elektroinstalaci a d? odpor za pojistku ??rovky t?m by to m?lo p?estat alespon co se jim st?v? je u TDI praskl? ??rovka ka?d? den co? by m? omyli
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Ten odpor tam samoz?ejm? nen? probl?m d?t, ale sv?tla pak sv?t? v noci m?n?. Musel by tam b?t je?t? dal?? p?ep?na? DEN/NOC, kter?m by se dal odpor vy?adit.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
DYK77 píše:Ten odpor tam samoz?ejm? nen? probl?m d?t, ale sv?tla pak sv?t? v noci m?n?. Musel by tam b?t je?t? dal?? p?ep?na? DEN/NOC, kter?m by se dal odpor vy?adit.
o kolik zhruba 5-10% nebo v?c m?? n?jakou p?edstavu
J? to je?t? ned?lal, ale dalo by se to zkusit. Ka?dop?dn? ??rovka je svou ?ivotnost? a sv?tivost? velmi citliv? na zm?nu nap?t?. U? p?i mal?m poklesu nap?t? velmi kles? jej? sv?tivost a naopak sta?? jen n?kolik m?lo % Volt nav?c a ?ivotnost ??rovky se zkracuje na polovinu.
Tak odhadem, bych ?ekl, ?e sv?tivost by mohla klesnout na 70% aby to m?lo n?jak? efekt.
to je vcelku dost asi z?stanu u klasick? v?m?ny cca 3m?s?ce ??rovka to se d? zkousnout
David0600 píše:to je vcelku dost asi z?stanu u klasick? v?m?ny cca 3m?s?ce ??rovka to se d? zkousnout
Sp?? bych to po??tal na kilometry ne? na m?s?ce. J? kdy? te? v?bec nejezd?m, tak by to byly hodn? zl? ??rovky, kdyby naja?e ruply kv?li tomu, ?e u? tam jsou 3 m?s?ce.
J? vim, ?e jsi psal, ?e hodn? jezd??. Mimochodem, kolik Ti zb?v? do t? servisn? prohl?dky? Nezapome? se optat na tu v?m?nu oleje v p?evodovce
Dost?l píše:Tak pr?v? jsem mluvil s DCAB Chodov (panem Proch?zkou, tel. 271077594) a ten mi sd?lil - v?m?na ??rovky ca. 700 K? + ??rovka sama + dojezd tam ! Jinak to oni d?laj? pomoc? sund?n? m???ky.
vyym?n???m ???rovky za poloviiic
u? jsem m?nil 2 x H7 na sv?m SMARTu
poprv? 45 minut
po druh? 15 minut
budu asi v bal?ku