Jinak fotky, které tady zatím jsou se vám moc povedly
Smarttimes 2009 foto, hodnocení, počasí, nepříjemnosti atd.
- Blanka0600
- Smart ACE
Taky preju to same a doufejme, ze mel cestovni pojisteni.... Jinak bude faktura tucna...Blanka0600 píše:tak v první řadě přeju Petru Kračmářovi hodně zdraví a bude moct brzy opustit rakouskou nemocnici!
Jinak fotky, které tady zatím jsou se vám moc povedly
Beulingo Multispace 2.0HDi 2005 - Polabský offroad
Ahoj, všem bych chěl poděkovat za super sraz a že jsem mohl aspoň poznat některé členy clubu.
Buhužel jsme měli trochu komplikace s průtokovým stanem, ale jinak parádní akce.Lituji, že jsem s Vámi nebyl již dříve
fotečky dodám později, díky 
Buhužel jsme měli trochu komplikace s průtokovým stanem, ale jinak parádní akce.Lituji, že jsem s Vámi nebyl již dříve
Smart F2 800 cdi, passion
Smart F2 1,0 62kw cabrio, passion
Smart F2 1,0 62kw cabrio, passion
- Jurko
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
smartcars.club
_F_A_C_E_B_O_O_K/ smart.slovensko web: smartcars.club
smart fortwo coupe 450 0,6 Red, smart fortwo coupe 451 0,8cdi Crystal White, smart forfour 453 Black to Yellow, smart crossblade original 0155
_F_A_C_E_B_O_O_K/ smart.slovensko web: smartcars.club
smart fortwo coupe 450 0,6 Red, smart fortwo coupe 451 0,8cdi Crystal White, smart forfour 453 Black to Yellow, smart crossblade original 0155
- Blanka0600
- Smart ACE
- houzar
- Smart ACE
jak tak koukám tak všichni dorazili stěžovat na počasí si nebudu nebo oproti loňsku to byl jen slabý deštík, fotky jsou prííma,vodopády nádherný zpátky přes kutzbiell fantastický panoramata,všichni ještě chvilku zažívejte to pěkné do doby než zase někam vyrazíme. S potěšením musím uznat,že letos jsme byly už opravdu skupina,která byla vidět /klubové oblečení /
Formule H vysočina
mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
Přejeme hlavně p. Kačmářovi brzké uzdravení, věříme hlavně, že bude brzy doma a v pořádku!!! Není nic důležitějšího, než zdraví.
Děkuji osobně slovenské výpravě za obětavost a za vše okolo!!!!
Panu Oldovi a Anitě- díky její němčině bylo přeci jenom vše jednodušší.
Počasí nikdo ovlivnit nedokáže, sobota oproti loňsku byla lepší, kdo vydržel do neděle, myslím, že ta to vynahradila.
Domů jsme dojeli ve 2hod ráno, po cestě jsme se ještě stavovali na jídlo. Praha šílená, ta nikdy nezklame, uzavírky, jedna za druhou, tankodrom všude.
Chci také hlavně poděkovat Blance za možnost využít jejich rezervace penzionu, byli jsme moc spokojeni a i díky tomu i přes mé komplikace jsem si to mohla užít - my oba.
Fotečky dodáme, máme jich hodně.
Také jsme koupili DVD z min. roku, takže se jdu na to mrknout a popř. to pak nakopírujeme pro další zájemce.
Kdyby bylo sluníčko, jako v neděli, bylo by vše veselejší, ale přesto to byl pro nás fajn výlet.
Děkuji osobně slovenské výpravě za obětavost a za vše okolo!!!!
Panu Oldovi a Anitě- díky její němčině bylo přeci jenom vše jednodušší.
Počasí nikdo ovlivnit nedokáže, sobota oproti loňsku byla lepší, kdo vydržel do neděle, myslím, že ta to vynahradila.
Domů jsme dojeli ve 2hod ráno, po cestě jsme se ještě stavovali na jídlo. Praha šílená, ta nikdy nezklame, uzavírky, jedna za druhou, tankodrom všude.
Chci také hlavně poděkovat Blance za možnost využít jejich rezervace penzionu, byli jsme moc spokojeni a i díky tomu i přes mé komplikace jsem si to mohla užít - my oba.
Fotečky dodáme, máme jich hodně.
Také jsme koupili DVD z min. roku, takže se jdu na to mrknout a popř. to pak nakopírujeme pro další zájemce.
Kdyby bylo sluníčko, jako v neděli, bylo by vše veselejší, ale přesto to byl pro nás fajn výlet.
Mám co mám a jsem za to ráda
-
snb-rider
tak tu máte mé fotky... je jich cca 180, ale vyplatí se to prohlédnout celé 
jinak akci hodnotím jako velmi zdařilou a pěknou, až teda na to počasí
bohužel česká výprava dorazila v době kdy už jsem měl nejvyšší čas vyrazit dál, tak jsme se moc neviděli. nějaké čechy jsem viděl už dřív, ale jako majitel nesmarta jsem se k nikomu nehlásil...
tady už ty fotky:
http://snb-rider.rajce.net/Smarttimes_2009
jinak akci hodnotím jako velmi zdařilou a pěknou, až teda na to počasí
tady už ty fotky:
http://snb-rider.rajce.net/Smarttimes_2009